2777
2789
عنوان

ژن برتر

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما به نذرو نیاز اعتقاد دارین ؟اگه آره با چه نذری حاجت روا شدین ؟

بله 

کلا خوبی ها و کارهای نیک همه خیرات هستند.هرچه خالصانه تر بهتر.

قربانی کردن خیلی خوبه، حتی  اگر در توان نباشه ،بتونیم تو نذر قربانی ها هر چند ناچیز شرکت کنیم عالیه.

نذرهای خوراکی بهتره، مثلا مهمانی دادن به فامیل

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

ممنون گلم ولی مگه نمیگن نذری رو بدین به کسی که نیازمند هست ؟

درسته، بعضی نیازمندها را نمیشه تشخیص داد، از بس که آبرو داری می کنند

ولیکن فامیل هم  توقع دارند.صله ارحام هم حساب میشه وثواب داره.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

بله کلا خوبی ها و کارهای نیک همه خیرات هستند.هرچه خالصانه تر بهتر.قربانی کردن خیلی خوبه، حتی اگر در ...

ببخشید یه چیز دیگه بپرسم چطور میشه از مرده حلالیت طلبید مثل حق الناسی که گردنمون هست 

ببخشید یه چیز دیگه بپرسم چطور میشه از مرده حلالیت طلبید مثل حق الناسی که گردنمون هست

حتما براش خیرات بدید، همین که به نیت ایشون باشه کافیه، حتما نباید اسمی ازش ببرید.

اگر وارثی داره برای اون جبران کنید.

حتما براش خیرات بدید، همین که به نیت ایشون باشه کافیه، حتما نباید اسمی ازش ببرید.اگر وارثی داره برای ...

شرمنده این همه سوال میپرسم چون شما ماشالا بسیار عاقل و پخته هستین میپرسم خیرات مثل چی چه چیزایی خیرات بدیم 

شرمنده این همه سوال میپرسم چون شما ماشالا بسیار عاقل و پخته هستین میپرسم خیرات مثل چی چه چیزایی خیرا ...

گفتم خوراکی ها، هر کسی در حد توان، یکی میتونه پول بده نانوایی بگه خیرات بدن، یکی میتونه غذا بپزه وتو ظرف یکبارمصرف پخش کنه، یا حتی تو خونه مهمونی بده.

یا مرغ  ویا برنج بخرید وبه چند تا نیازمند بدید

ببخشید یه سوال دیگم بپرسم خیرات به جز خوراکی میشه مثلا صلوات ، آیت الکرسی و ... داد به نیت روحشون

میشه ولی خب در حد توان وحتی خیلی ناچیز خوبه که خوراکی هم باشه