2777
2789

#کیک تولد

برای تهیه کیک تولد احتیاج داریم به یک قالب که قطر بیست سانتی متر و ارتفاع ده

خامه قنادی میخوایم

مارک کولاک خیلی خوبه( البته من خامه قنادی باز کیلویی از لوازم قنادی خریدم

یک کیلو و دویست گرم کافیه برای این کیک من دویست گرم کم اوردم واسه تزیین رو

مواد لازم

آرد سفید قنادی دو لیوان

پودر قند دو لیوان سرخالی

تخم مرغ شش عدد

بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری سرخالی

وانیل نصف قاشق چایخوری

ابجوش نصف لیوان

گردو خرد شده و موز نازک حلقه شده

و ابمیوه شیرین یا شربت(من از نکتار هلو استفاده کردم)

کاغذ  روغنی

خامه قنادی یک کیلو و دویست گرم (برای این تزیین)

قیف و ماسوره و رنگ خوراکی ژله ای

پیج آشپزی من ashpazi_ba_sayoo( مهتاب اینانلو)

#کیک#اسفنجی#تولد

زرده و سفیده شیش تا تخم مرغ رو از هم جدا کنید

سفیده ها رو با همزن بزنید وقتی یکم خودشونو گرفتن و پف کردن ( وقتی کاسه رو برومیگردونیم میریزه کامل پف نکرده) نصف لیوان پودر قند الک میکنم و دوباره با همزن میزنیم تا جایی که وقتی کاسه رو برنیگردونیم نریزه

بزاریدش یخچال اب نندازه

حالا بقیه پودر قند رو روی زرده ها الک کنید (ناخالصی پودر قند رو داخلش نریزید) وانیل رو هم اضافه کنید با همزن شروع کنید به زدن یکم کشدار که شد نصف لیوان ابجوش اضافه کنید دوباره هم بزنید که کامل پف کنه مخلوط بشه کشدار بشه حدود پنج دقیقه

حالا بکینگ رو به ارد اضافه سه بار الک کنید سفیده ها رو از یخچال بیرون بیارید

یکم سفیده بریزید یکم ارد الک کنید با لیسک به صورت دورانی و در یک جهت و اروم هم بزنید که پف سفیده ها نخوابه

به این روش در چندین مرحله سفیده و ارد رو اضافه و هم بزنید ( به این روش هم زدن فولد کردن میگن)

حالا کف قالب رو چرب بعد کاغذ روغنی فقط کف

حالا روی کاغذ و یک سانت پایین دیواره رو چرب بعد مواد رو داخلش بریزید

چند بار بکوبید زمین هواش خارج بشه بزارید داخل فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه الی نیم ساعت بعد از ۴۵ دقیقه در فر رو باز کنید یه سیخ چوبی داخلش فرو کنید اگه تمیز بیرون اومد فر رو خاموش کنید

در فر رو نیمه باز کنید بزارید پنج دقیقه داخل فر خاموش بمونه

بعد خارج کنید اجازه بدید خنک بشه بعد دیواره کیک رو با کمک چاقو دور تا دور از قالب ازاد کنید و کیک رو برگرونید

بزارید کامل خنک بشه کاغذ روغنی رو اروم جدا کنید

کیک رو به کمک یه چاقوی بزرگ و بلند به سه یا چهار قسمت کنید

روی لایه اول یکم شربت بزنید ( من نکتار هلو ریختم) شربت باعث میشه خامه رطوبت کیک رو نگیره)

حالا یه لایه خامه نازک یه لایه موز حلقه یکم گردو خرد شده

روی لایه دوم یکم شربت یه لایه خامه بعد برش گردونید روی لایه اول

همینجوری لایه دوم رو هم درست کنید اخرین لایه شربت بعد کل کیک رو سطح و دیواره رو یک لایه با خامه استر کشی میکنیم  میزاریم داخل فریزر یک ساعت بمونه

بعد بیرون میاریم به کمک قیف و ماسوره شکوفه روش شکوفه میزنیم

نوش جان

@sayoo18704

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نکته ها

قالبتون همین سایز باشه که نوشتم

خامه قنادی رو از لوازم قنادی ها تهیه کنید تو فریزر نگهداری کنید موقع استفاده بزارید یکم یخ زدایی بشه حالت یخمکی که شد ( نزارید کامل باز بشه)

با همزن تا جایی بزنید که کامل فرم بگیره و رد پره های همزن روش بمونه

برای بهتر فرم گرفتن زیر کاسه خامه یه کاسه یخ بزارید

برای رنگ کردن خامه همون اواخر فرم گرفتن یک الی دو قطره رنگ ژله ای خوراکی اضافه کنید

حتما حتما از ارد سفید قنادی استفاده کنید

سلام دوستان. یه پیشنهاد داشتم برای شب عیدتون. برای خرید آجیل عیدتون میتونید از سایت گل جیل سفارش بدید. حتی میتونید سفارش تلفنی هم بدید. تنها کافیه با تلفن 44073545-021 تماس بگیرید تا به طور رایگان براتون ارسال بشه

http://goljil.com/

اخه میدونی تولد شوهرم۲۶این ماهه خودمم باردارم استراحت مطلق شدم باز جایی نمیتونم برم  البته ناگفته نمونه ک همیشه گند میزنم تو همه چیز دلم میخواست خودم کیک درست کنم گفتم ببینم تو میتونی  همین سادشو درست کنی تزیینشو ی کاری میکنم  ببخشید الان میگی من خیلی پرروام اما ن بخدا  گفتم بگم شاید قبول کردی 

اخه میدونی تولد شوهرم۲۶این ماهه خودمم باردارم استراحت مطلق شدم باز جایی نمیتونم برم  البته ناگف ...

فاطمه جان کدوم شهری؟؟؟

من تهرانم 😚

فاطمه جان 

واست سخت نیست بیای تحویل بگیری 

یا اینکه برات با اسنپ بفرستم ؟؟؟؟ 

بعد اینکه چه سایزی میخوای؟؟؟

فاطمه جان  واست سخت نیست بیای تحویل بگیری  یا اینکه برات با اسنپ بفرستم ؟؟؟؟  بعد ...

با اسنپ میتونی بفرستی؟؟؟ هزینش با خودم   همین قدری ک تو عکس درست کردی وای خداخیرت بده خیلی خوشحال شدم فقط میتونم ی خواهشی کنم ازت  تولدش۲۶مرداده حالا اینکه ساعت فرستادنشو باهات هماهنگ کنم ببخشید سایو من خیلی حرف میزنما پررو نیستما  خیلی خوشحالم کردی بزرگترین کمکو کردی

من نعمت ابادم نمیدونم میشناسی یا نه؟؟ بهت خیلی دوره فک کنم  برات سخت میشه اگه از اسنپ بفرسی؟؟ ب ...

عزیزم بیا بریم تلگ رام صبحت کنیم 

ایدیم تو امضام هست