2777
2789
عنوان

بیاین منو راهنمایی کنید دیگه طلا نخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 75 پست

سبک زندگیتون از نظر من فاجعس 

چی بگم

همین که خودتون متوجه شدید پس میتونید شرایط و تغییر بدید

از زندگیتون لذت ببرید 

هرچیز به اندازش ارزشمنده 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
چند گرم داری ؟

😑😑😑

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااای منم اینجوریم اصلا؟دست ازخودم کشیدم فقط قرعه کشی بازمیکنم اسمم دربیادسریع طلا

و ما ریشه‌هایِ تَنیده از اُمیدیم🌿✨.️                             🪴اللهم عجل لولیک الفرج🪴امروز مورخ۱۴۰۴/۳/۱۶ =عیدقربان من چند تا حاجت خیلی خیلی  بزرگ دارم ❤️🤲امیدوارم بشه تاعیدقربان سال بعدی به همشون رسیده🪴🥰باشم الان یسره درحال تلاش توکل توصل و....هستم اگ این بیوگرافی خوندی برام دعا کن!!ممنون میشم اجرت با امام حسین ع🏴💖🌱 راضیم به رضای تو یارب🙏🦋

چن گرمه؟ 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

خواهر من آنقدر پس انداز می‌کنه دیروز تولد پسرش بوده دو میلیون خرج کرده از دیروز داره غصه میخوره میگه کاش سکه پارسیان گرفته بودم 😳😑😑😑

اونم همش طلاا می‌خره بعد لباسهای پاره و کهنه تنشه

عزیزم کار خوبی میکنی بهترین پس انداز هست

فقط به ظاهراً هم برس پس اندازاتو طلا بخر ضرر تمیکنی

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

سبک زندگیتون از نظر من فاجعس چی بگمهمین که خودتون متوجه شدید پس میتونید شرایط و تغییر بدیداز زندگیتو ...

از بس که این کشور تورم داره و به چشم خودم دیدم در عرض یه روز خونه و ماشین و طلا چند برابر شده دیگه واقعا ترسیدم ان شاالله از به بعد همه چیز بیاد پایین

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید

منکه کلی ضرر کردم از چشمم افتاد دیگه هیچوقت سراغش نمیرم

نگهدار ضرر نمیکنی مطمین باش به طلا باید به دید طولانی مدت  نگاه کرد

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

یک کیلو کمه تا شش هفت جمع کن بعد بشین خرج کن  

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.