2777
2789
عنوان

ینی خواهرشوهرم بهش برخورد

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعا حالم خوب نبود الانشم از شدت سردرد چشم چپم میخواد از حدقه دربیاد.ب مرگ دخترم دوبار خونش رفتم ...

اره خب حق داری میدونم

من عمه خودمم اینطوری بود مامانم میگف از جوونی هاشون

اون خونه برادرشه مثلا پا میشه هی میاد

ولی توهم بی احترامی نکردی و فقط سرت درد میکرده 

و اگه ناراحت شد و ب گوشت رسید میتونی بگی اون روز اصلا حالم خوب نبود و سردرد شدید داشتم

Medical

وای آره دقیقا همینم

شما در قدم اول در این زمینه مطالعه کن افراد کمال گرا، چه کسانی نه گفتن برایشان سخت است، عزت نفس و... بعدم رو خودت کار کن شما خودخوری شدیدم داری از اونایی ک کسی بهت چیزی میگه یا ازت ناراحت میشه ساعت ها بهش فکر میکنی

شما در قدم اول در این زمینه مطالعه کن افراد کمال گرا، چه کسانی نه گفتن برایشان سخت است، عزت نفس و... ...

درسته متاسفانه دارم ب دخترمم هم ناخواسته منتقل میکنم.ب اضافه اینکه وسواس تمیزی هم گرفتم روزبه روز دهره بدترمیشه

ممنون از راهنماییت حتما درموردش تحقیق میکنم

درسته متاسفانه دارم ب دخترمم هم ناخواسته منتقل میکنم.ب اضافه اینکه وسواس تمیزی هم گرفتم روزبه روز ده ...

بله شما حتما برو تحت درمان معالجه کن خودتو، ده ساله داری به خواهرشوهرت خدمات میدی چون ازش میترسی از دخالتاش، اخلاق تندش بی تفاوتیاش راحت بودناش در نتیجه سعی میکنی نزدیک خودت نگهش داری و بهش احترامبزاری ک بهت آسیب نزنه نکته اینجاست که چه دور باشه چه نزدیک زهرش رو میریزه این وسط شما مریض میشی

بله شما حتما برو تحت درمان معالجه کن خودتو، ده ساله داری به خواهرشوهرت خدمات میدی چون ازش میترسی از ...

تمام اینایی رو ک گفتین با پوست و خونم لمس کردم واقعا.ممنون ک منو ب خودم آوردین و برام وقت گذاشتین.انشالله خدا ی جای خوب براتون جبران کنه

تمام اینایی رو ک گفتین با پوست و خونم لمس کردم واقعا.ممنون ک منو ب خودم آوردین و برام وقت گذاشتین.ان ...

خواهش میکنم عزیزم شما از این مشکل رنج میبری و بار نداشتن عزت نفس رو دوشته، از فردا تمرین کن وقتی خواهرشوهرتون میخواد بیاد باهاش هماهنگ کنید ک نیستین، حدو مرز بگذارین که قرار نیست هر وقت دوس داره بیاد و بره شما هم نیاز ب تایم دارین برا استراحت و اینکه رابطه رو مدیریت کنید در حضور همسرتون رفت و آمد کنید دیر به دیر همو ببینید

خواهش میکنم عزیزم شما از این مشکل رنج میبری و بار نداشتن عزت نفس رو دوشته، از فردا تمرین کن وقتی خوا ...

بله حتما از همین الان ب خودم و شما قول میدم نهایت تلاشمو میکنم ک این مشکل رفع شه.ممنونم 

بله حتما از همین الان ب خودم و شما قول میدم نهایت تلاشمو میکنم ک این مشکل رفع شه.ممنونم

خوشحالم ک میتونی عوض بشی عزیزدل،یادت باشه هدف از زندگی کردن لذت بردن از مسیره نه راضی نگه داشتن اطرافیان