2777
2789
عنوان

چرا مجرد بودن رو باکلاسی میدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 30 پست

بعد اسی جان حالا نمیدونم شما مجردی یا متاهل 

ولی تا ی مجرد بیاد بگه دلم ازدواج میخواد امثال شما متاهلا میریزید سرش مجرد باش عشق کن بیا شوهر منو ببر متاهلی اخ و پیفه خوب نیست 

حالا خودشونم تو زندگی کیسه بوکس شوهرشونن هزارتا خیانت میبینن زندگی رو ول نمیکنن حالا چ اونی ک بچه داره چ اونی ک نداره اون ک داره بخونه ش بچه س اون ک نداره میگه شوهرمو دوس دارم یا کسی پشتم نیست

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بعد اسی جان حالا نمیدونم شما مجردی یا متاهل ولی تا ی مجرد بیاد بگه دلم ازدواج میخواد امثال شما متاهل ...

بهونهش

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر سه حالت خوبن و جنبه مثبت دارن هیچ حالتی برتر از حالت دیگه اس نیس صرفا فقد یک انتخابه و هر کسی یه انتخابی داره پس نباید اینجوری فکر کنیم و به انتخاب دیگران احترام بزاریم❤🌱🫂

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود...

من هیچ وقت تحقیر نکردم 

خودمم سنم کمه 

ولی خب بیشتر برعکسشو دیدم توی ایران 

اصلا همین لفظ ترشیده که از قدیم اومده هنوزم به عنوان تحقیر استفاده میشه 

و اینکه خانمی که ماشین داره خونه داره شغل داره همیشه مورد تحسین بوده حالا چه مجرد چه متاهل 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

هر کی خوشبخته و موفقه باکلاسه ربطی به متاهل مجرد بودن نداره

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

انسان ها در هرجایگاهی اگر گروه دیگه آدما رو سرکوب کنن در واقعا دارن به گره ها و کمبود درونی خودشون پ ...

دقیقاااا 

من خودم به عنوان یه ادمه متاهل بعد از ازدواج وقتی با زندگی واقعی اشنا شدم ترجیه میدم مجرد میبودم ینی کلا راجب زندگیم دو دلم چون هم الان چیزایی دارم که تو مجردی نداشتم ، هم چیزایی رو ندارم که تو مجردی داشتم ولی وقتی یکی میاد بهم میگه خاک تو سرت ، خیلی حس بدی میگیرم ، خودم تو دلم و تو خلوت خودم به خودم میگم خاک تو سرت اما دیگران حق ندارن این حرف رو به من بزنن .

چون بازم وقتی به اون زمان که این انتخاب رو کردم فکر میکنم میبینم با آگاهی محدودی که اون زمان داشتم بهترین تصمیم اون زمان همین بود . از طرفی زندگیم بد نیست که خرابش کنم ولی اونجور خوبم که تو تصوراتم بود از آب در نیومد که بهش افتخار کنم .

ولی خب کلا حتی اگه انتخابم بدم باشه ناراحت میشم وقتی دیگران تحقیرم میکنن

من هیچ وقت تحقیر نکردم خودمم سنم کمه ولی خب بیشتر برعکسشو دیدم توی ایران اصلا همین لفظ ترشیده که از ...

اره از قدیم متاسفانه این بوده 

ولی الان این بلاگرا جریانه برعکسش رو راه انداختن .

از قدیم همیشه جامعه بشری ضد زن بوده .

اینکه ما بخوایم برای دفاع از خودمون مردا رو تخریب کنیم و کسی که زندگی با یه مرد معمولی رو انتخاب میکنه تحقیر کنیم و اون مرد رو بکوبونیم چیزی که الان بلاگرا راه انداختن .

نمیدونم با مردی که پول نداره قول و قرار نذار یا قرار گذاشتی با همچین مردی خاک تو سرت .

خب به خاطر دفاع از زنها که یه عمر کوبونده شدن الان بیایم مردا رو بکوبونیم خب اخلاقی نیست

این چیزی نیست که تفکره یه عده بلاگر باشه و  خیلی از دخترای دیگه هم پیرو اونا حرف میزنن

اره از قدیم متاسفانه این بوده ولی الان این بلاگرا جریانه برعکسش رو راه انداختن .از قدیم همیشه جامعه ...

خداروشکر واقعا دنبالشون نمیکنم چون اینا مغز ندارن 

شما هم دنبال نکن به نظرم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
تو فامیل ما اینجوریه که مجردای بالای سی با ترحم باشون برخورد میشه انگار که خیلی بدبختن و متاهلا و بچ ...

خب اینم اشتباهه 

ممکنه یه ادم مجرد اصلا تو دلش دوس داشته باشه متاهل باشه ولی شرایطش اوکی نباشه 

یا یه ادم متاهل اصلا دوس داشته باشه مجرد باشه تو دلش ولی اونم شرایطش اوکی نباشه 

و وقتی دیگران بهش میگن تا کی میخوای مجرد بمونی یا چرا داری با این مرد زندگی میکنی؟

خب اینا باعث میشه اون ادم تو دلش یاد غمی که داره بیفته و بدتر حالش خراب بشه .

خودم واقعا بعد از ازدواجم درباره ی زندگیم دو دلم چون هزار تا مشکلات دارم تو این زندگی ، از طرفی هم واقعا شوهرم خیلی ویژگی های خوبی داره که به خاطر اون همه خوبی دلم نمیاد به خاطر دو تا بدیش تنهاش بذارم .

شرایط طلاقم برام خیلی راحت فراهمه اما خودم دلم نمیاد همه خوبیاشو ندید بگیرم و به خاطر دو تا بدی ولش کنم .

از طرفی تو مجردی دوس پسر زیاد داشتم همه یه ایرادی داشتن و هیچ کودوم کامل نبودن .

میدونم اگه از شوهرم جدا شم تا اخر عمر دیگه تنها زندگی میکنم چون طبق تجربه م همه ی مردا یه ایرادی دارن و هیچکس کامل نیست . البته ایرادات بزرگ رو باید صد درصد جدا شد مثل خیانت ، کار نکردن و تنبل بودن و ... ولی ایراداتی مثل گیر دادن یا رو مخ رفتن ، یا کله شق بودن اینا رو همه ادما کم و زیاد دارن 

خداروشکر واقعا دنبالشون نمیکنم چون اینا مغز ندارن شما هم دنبال نکن به نظرم

منم دنبال نمیکنم ولی تو اکسپلور میاد .

بعد تو فامیل چند نفر بهم حرفایی میزنن که میدونم حرفای اون بلاگراست .

بعد اسی جان حالا نمیدونم شما مجردی یا متاهل ولی تا ی مجرد بیاد بگه دلم ازدواج میخواد امثال شما متاهل ...

من سه ماهه که متاهلم و سر زندگیمم 

البته با عقد دو ساله که متاهلم 

من به هیچکس متاهلی رو توصیه نکردم  و بعد از عقد اتفاقا میگم مجردی خیلی بهتره .

منم از زندگیم راضی نیستم ولی دوس ندارم یکی دیگه بیاد بهم بگه خاک تو سرت با این زندگیت .

شوهر من مرد خوبیه مهربونه کاریه زحمتکشه به خاطرم خیلی کارا کرده . ولی خب بدیش اینه که بهم گیر میده . خانوادش خیلی زجرم دادن و اونقدر  ازارم دادن که من قید خوبیه شوهرم رو زدم ولی شوهرم کلی التماسم کرد و کلی گریه کرد که تنهاش نذارم و جلو خانوادش ازم دفاع کرد

من نمیتونم به خاطر گیر دادناش ، رو مخ رفتناش ، رفتارای بد خانوادش ، نمیتونم به خاطر اینا اون همه فداکاریش و خوبیاش رو نادیده بگیرم ، نمیتونم محبت هاش رو نادیده بگیرم .

از طرفی قبل از ازدواج دوس پسر زیاد داشتم همشون یه ایرادی داشتن .هیچکس کامل نیست . اگه بهم خیانت کرده بود یا کار نمیکرد یا پول نمیداد و خسیس بود یا بداخلاق و بی رحم بود و جلو خانوادش ازم دفاع نمیکرد ازش جدا میشدم ولی نمیتونم به خاطر چند تا اخلاقه بده ریز خوبیاشو ندید بگیرم .

میدونم اگه از شوهرم جدا شم تا اخر عمر مجرد میمونم چون همه ایراد دارن وااین منم که باید یا کمالگراییم رو کنار بذارم و با خوبی و بدیش بسازم یا اینکه کلا تنها زندگی کنم و هم قید خوشی های دو نفره و هم قید شادی های دو نفره رو بزنم .

تو تجربه ی من مجردی خوشی هاش کمتره ، بدبختیاش هم کمتره و متاهلی خوشیاش بیشتره بدبختیاش هم بیشتره .

و ایناست که نمیتونم انتخاب کنم که ایا مجردی رو انتخاب کنم و یا تو همین متاهلی بمونم

عقل ندارن راحتن ولی خیلی قشنگه کنار آدمی باشی ک آدم امن زندگیت باشه و اون آدم همسرت باشه من خودم ۳۵س ...

دورت بگردم من اخه چرا  مادرت اینجوری میکنه 😥😥😥

واقعا رفتار بد مادر خیلی بدتر از بقیه ست .

دقیقااا میدونی همینش بده دیگه .

کاش دیگران راجب زندگیه همدیگه زر نزنن .

کسی که مجرده اقا دوس داره مجرد باشه ، کسی هم که متاهله اقا دوس داره متاهل باشه .

به خدا همین حرف مردم گاهی اوقات میره تو مخمون واقعا حرفا تاثیر دارن رو روحیه ادم .

یه حرف مثبت کلی رو تصمیمات مثبت ادم تاثیر میذاره و یه حرف منفی ممکنه یه جرقه بشه که از خودمون و زندگیمون حالمون به هم بخوره .

الان تو مجردی خوب یا بد هر چی هست به خودت مربوطه ، مردم حق ندارن اظهار نظر کنن ، خودت شاید درد و دل کنی بگی من از مجردیم مثلا ناراضیم یا من بگم از متاهلیم ناراضیم ولی دیگران حق ندارن به خاطر این حرف ما رو بکوبن و تحقیر کنن و اگه نمیتونن دلداری بدن حداقل غمامونو بیشتر نکنن

دورت بگردم من اخه چرا مادرت اینجوری میکنه 😥😥😥واقعا رفتار بد مادر خیلی بدتر از بقیه ست .دقیقااا م ...

ن ولا من تو واقعیت صورتمو با سیلی سرخ نگه داشتم میگم میخندم میرم بیرون قبول دارم و قبول کردم شرایطمو 

فقط اینجا راحت حرف میزنم ک خداروشکر کسی کسی رو نمیشناسه  

2790
2778
2791
2779
2792