niaz86 مدیر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1217 عنوان برم یا نرم ❔ | مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 17 پست عروسی دعوتیم فرداشب بعد من آبله گرفتم حالا برم یا نرم ؟بعد از یکی دو هفته که حالم بده بود دیروز دو تا دونه رو کمرم زده امروزم رو سینه و بازوم رو صورتمم یدونه زده ولی بهش نمیاد آبله باشه حالا نمیدونم آبله هست یا جوش دُخت شیرازیم 😎 1404/02/18 | 18:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niaz86 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1217 اگه توانشو داری برو آبله مرغان دو هفته اول که هنوز جوشی بیرون نزده منتقل میشه بعد از بیرون ریخ ... پریروز حالم خیلی بد بود حالا نمیدونم به خاطر اینا هست و آینه دکترم رفتم به خاطر سرما خوردگی گفت که هیچ مشکلی نداری یا به چیزی حساسیت داشتی یا به خاطر استرسه دُخت شیرازیم 😎
niaz86 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1217 تو دلت میخواد بری داری دلیل پیدا میکنی😂😔برو دکتر ببین چیه و از بلاتکلیفی دربیا عرپسی دختر خاله مامانمه ( خاله مامانم از بچگی پیش مامان جونم بزرگ شده خود دخترشم با من هم بازی بوده ) هیچ کدوم از مراسماش هم نرفتم هر کدومش یه اتفاقی پیش میومد نمیشد برم 😕 دُخت شیرازیم 😎
moonمرمر1 عضویت: 1400/11/25 تعداد پست: 1406 پریروز حالم خیلی بد بود حالا نمیدونم به خاطر اینا هست و آینه دکترم رفتم به خاطر سرما خوردگی گفت که ... برو حالشو ببر جای ماهم برقص