2777
2789
نمیتونم بگم کاملا مشکل ندارم ولی خب از مفاهیم تقریبا درصدو میگیرم که تازه گاهی برا اونم تو چند موردی ...

خب این نشون میده تست زیادی کار نمیکنی چون هیچچچچ راه دیگه ای نداره جز تست زیاد

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

خب این نشون میده تست زیادی کار نمیکنی چون هیچچچچ راه دیگه ای نداره جز تست زیاد

اخه خیلی تست میزدم برا شیمی بعد همیشه تو ازمون ازمایشیا درصدم بالا بود نمیدونم چرا الان اینطوری شده نمیدونم چیکار کنم💔 حالا فعلا کنکورا رو کار میکنم بعدم ازمونای مختلف امیدوارم جواب بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه خیلی تست میزدم برا شیمی بعد همیشه تو ازمون ازمایشیا درصدم بالا بود نمیدونم چرا الان اینطوری شده ...

اوپسس

ببین اگه اینجوریه اموزشت مشکل داشته

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

اوپسسببین اگه اینجوریه اموزشت مشکل داشته

نمیدونم عزیزم شاید اینطوریه

ولی فکر کنم بخاطر اینه که من زیاد به زمان اهمیت نمیدادم و تست میزدم حالا به مشکل خوردم 

کلا یه ماهه برا شیمی زمان میگیرم 

نمیتونم بگم کاملا مشکل ندارم ولی خب از مفاهیم تقریبا درصدو میگیرم که تازه گاهی برا اونم تو چند موردی ...

ببخشید اما به حرف این خانم کلا گوش نکن چون نهایی هنوز شما ندادی و تراز های درس هارو نمیدونی طبق تجربه پارسالم دینی مثلا راحت دادن و تراز خوبی به بچه ها نداد ! اگر میتونی زمین بزن و شیمی فراهانی بیین به طور عجیبی کمک می‌کنه 

حفظیات خوب کار کننکته تست فراهانی ببینهمینطوری ۴۲ زدم

بنظرت الان وقتش هست واسه فیلم دیدن؟

میترسم بدتر تو این مدت فیلم ببینم عقب بیفتم خیلی گیجم راستش نمیدونم چیکار کنم

بنظرت الان وقتش هست واسه فیلم دیدن؟میترسم بدتر تو این مدت فیلم ببینم عقب بیفتم خیلی گیجم راستش نمیدو ...

الان نه

الان وقت نهاییه

بعد ۲۲ ام کار کن

تا اخر شیمی الی ببین فیلم نکته تست رو

حفظیات رو کار کن