2821
2789
عنوان

رمز ارز

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 21 پست
من دوج دارم مال خیلی وقته نگهش داشتم،البته الان ریخته ولی خوب بازم صبر دارم روش،ولی ۵ و ۱۱ دلار براش ...

من مطمئنم خیلی خیلی طول بکشه تا اواخر شهریور طول می‌کشه.و اینکه مطمئنم حداقلش به ۵ دلار میرسه

یکی از آشنا هامون گفته اگه دوج کوین تا شهریور به ۴ دلار نرسع من دوج کویناتو دونه ای ۳ دلار ازت میخرم.

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

من مطمئنم خیلی خیلی طول بکشه تا اواخر شهریور طول می‌کشه.و اینکه مطمئنم حداقلش به ۵ دلار میرسهیکی از ...

امیدوارم اینطور بشع منم کلی فیض میبرم و خوشحال میشم😃👍

همه عالم تن است و ایران دل ❤ هر کجا رو گشتم واژه ای زیباتر از تو پیدا نکردم<< وطنم ایراااان>>

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

امیدوارم اینطور بشع منم کلی فیض میبرم و خوشحال میشم😃👍

مطمئن باش اینجور میشه.

+توی گروه دوستام یکی گفته غیر ممکنه برسه به ۴ دلار و اگه برسه من عکس کاملا لخ-ت خودم رو می‌فرستم😂😂بهش میگم داش ابروت می‌ره میگه نه😂

مطمئن باش اینجور میشه.+توی گروه دوستام یکی گفته غیر ممکنه برسه به ۴ دلار و اگه برسه من عکس کاملا لخ- ...

😁😁😁

گروه مالی هستین؟

امکان عضو شدن برا عموم هست یا کانال خصوصیه؟

همه عالم تن است و ایران دل ❤ هر کجا رو گشتم واژه ای زیباتر از تو پیدا نکردم<< وطنم ایراااان>>

😁😁😁گروه مالی هستین؟امکان عضو شدن برا عموم هست یا کانال خصوصیه؟

نبابا.گروه انیمیشن فنه.البته توش هر جور آدمی هست

اگه میخوای لینکش رو می‌فرستم

برای ارز من این کانال رو دنبال میکنم:@cruptofa

این رو تو تلگرام بازش کن

نبابا.گروه انیمیشن فنه.البته توش هر جور آدمی هستاگه میخوای لینکش رو می‌فرستمبرای ارز من این کانال رو ...

اهااا گروه مالی میخام 

مرررسی اینو عضو میشم

نخر بدرد نمیخوره برو اموزش ببین استراتژي یاد بگیر که دیگه از کسی نپرسی اموزشم نمیخواد پول بدی برو داخل یوتیوب چنل IR_TRADE   همه رو رایگان گذاشته من با چنلش به درامد رسیدم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792