2777
2789
سلام وقتتون بخیراز تجربی اومدممعدلمم خوب بود راهنمایی شاگرد اول بودمدبیرستانم نمیگم خیلی خوب بودم شا ...

ببین عزیز دلم این که از تجربی اومدی باعث شده متوجه نشی چون پیش زمینه نداشتی.من تو مدرسه هم حسابداری خوندم..اگه میتونی یه بار وقت بزار اصول یکو با دقت بخون ولی توجه کن حسابداری حفظ کردنی نیست .فهمیدنی .یعنی باید تحلیل کنی برای خودت درساتو.دوم اینکه به ساعت مطالعه نیست چون هر کسی میزان یادگیریش با دیگری فرق داره.یکی زود یادمیگیره یکی دیر تر.بعد اینگه به خودت نگو خنگ تو تاپیکات دیدم.هر کسی یه توانایی داره عزیز دل.ببین وقتی درس میخونی گوشی و بزار تو اتاق دیگه.همه فکر و تمرکزتو بده به درس خوندن و مهم تر از درس خوندن سرکلاس متوجه شدنه.سرکاس خوب گوش کن .هرجا نمیفهمی سوال بپرس .شده چند بار بپرس .مهم نباشه بقیه چی فکر میکنن عزیز من این روزا میگذره و اینده خودته که مهمه.استاد وظیفشه که بهت یاد بده.و دراخر همون روزی که یه درس و کلاسشو داری یا نهایت فرداش که یاد هنوز هست بیا بشین بخون یادگیریتو بالاتر میبره..نزار فاصله بیفته که یادت بره.باز سوالی داری بگو عزیزم

مادر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن خودت بخونی 

از اینترنت و دوره هایی که هست استفاده کن 

اصولا تو‌ دانشگاه همه استادا خوب درس نمیدن و بیان خوبی ندارن. باید قلق اش بیاد دستت. از دوره های فرادرس یا یوتیوب استفاده کن. هر چی بخوای تو نت پیدا میشه. 

سلام عزیزم در چه موردی کمکت می تونم کنم

من از تجربی اومدم حسابداری

معدلمم خوب بود راهنمایی شاگرد اول بودم

دبیرستانم نمیگم خیلی خوب بودم شاگرد سوم چهارم

ترم ۴ هستم

اگه میشه روش مطالعه هم عمومی و تخصصی

و ساعت مطالعه روزانه

معدلم افتضاحه شما رهکاری دارید؟

ممنونم🙏🌻🌱

من از تجربی اومدم حسابداریمعدلمم خوب بود راهنمایی شاگرد اول بودمدبیرستانم نمیگم خیلی خوب بودم شاگرد ...

چرا تعییر رشته دادی 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

من از تجربی اومدم حسابداریمعدلمم خوب بود راهنمایی شاگرد اول بودمدبیرستانم نمیگم خیلی خوب بودم شاگرد ...

چه عواملی باعث میشه موقع مطالعه حواست پرت میشه 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

بازار کار و درآمدش چطوره ؟ میشه یه توضیح مختصر بدید 🙏

بآزار کارش زمانی خوبه همون موقع ک دانشجو شدی یکی دو ترم خوندی 

بری آموزشگاه ازاد مدرک همکاران یا سپیدار ، سامانه مودیان ارزش افزوده لیست حقوق بیمه دوره ببینی 

بری تو شرکتا کار کنی سابقه رد بشه 

بعدش میتونی ازمون مهم استخدامی تهران شهرهای بزرگ بانک و... بدی قبول بشی 

سابقه کاری خیلی مهمه مدرک فقط اسمش بدردت میخوره 

نره خرهای سایت درخاست ندن مرسی

معدل رو آخر اگه بخوام آزمون استخدام بدم که میخوان آخرمیشه روش مطالعه دروس و ساعت مطالعه تونم بگید و ...

من کامنت بالا توضیح دادم بخون 

معدلت زیر ۱۵ نباشه 

الان برای بانک میگن ۱۵ یا ۱۶ به بالا 

نره خرهای سایت درخاست ندن مرسی