2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد عمل کنه زنگش بزنم ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 50 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پنج داداش هستنچهار تا خوش خرم زندگی شون رو دارن شوهرم من چسپیده ب پدر مادرش

این سری که اومدین خونه پدرت تصمیم درستو بگیر اگر میخوای با اونا زندگی کنی قهرودی درگیری نداره اگرم که واقعا دوس داری مستقل شی پس محکم بایست 

همسر شما از اون مرداست به جای اینکه مشکل رو حل کنه دنبال مقصر میگرده تا مشکلو نبینه  به شما میگه کسیو پیدا کردی یا ترحم بهش داشته باشی برگردی الان مشکل شما اینه که دوس داری دستت تو یخچال خودت باشه هر وقت دوست داشتی بیای بری مستقل باشی با داشتن دو تا بچه واقعا شریک بودن سخت میشه مخصوصا تو این دوره با اینکه ایشون شاغل هستن زمینم دارن باید کم کم مستقل میشد 

ول کن بابا

مگه تا الان شده حالت رو بپرسه، مسئولیت پذیر بوده که الان شما بابت عملی که شاید درکار باشه میخوای جویای حالش بشی؟ هیچ وقت حال شما براشون مهم بوده؟ مشکل با مادرش داشتی ازت دلجویی میکرده؟ 

اصلا اول باید بفهمی که عمل داره یا نه و داره از احساساتت سواستفاده میکنه. اون دستش زیر سنگ توإ، برای فرار از مهریه و نفقه و از همه مهمتر بچه داری تنهایی که رو مادرش نمیتونه حساب کنه هم شده، موس موس کنان، میاد جلو. بزار بفهمه اگه بخوای بری، میری!

تازه بهشون بفرمایید چی کم دارم مگه خاطرخواه نداشته باشم، تو باید بترسی که منو از دست میدی!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.