قبل خواب قرص های آهن و فولیک اسیدمو و مولتی رو خوردم ، الان به شدت معده درد گرفتم ، عرق نعناع هم خوردم ، خوب نشد رانیتدین بخورم اشکال نداره؟ درد رو کم میکنه یا نه
کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم . پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
وای چقدر بده امشب باز اینجور شدم فقط دلم میخاد بالا بیارم معدم سبک شه 😣 من یکم زیاد بخورم یا ...
عزیزم باردار هستی قرص ضد تهوع خوب بخور مکه بهت قرص ضد تهوع نداده ؟ سعی نکن به رحمت فشار بیاری خوب عزیزم برای بچه خطرناکه فقط چیزای ابکی مثل سوپ و ملین بخور من خودمم وضعیتم بدتر از شماست دیگه نمیتونم غذای برنج دار یا خورشت اصلا بخورم چون تخمدانمم از دست دادم موقع جراحی کلا میخورم اذیتم میکنه دکترمم گفته فقط چیزای ملین دار بخور تازه من قبلا با دکتر مهران بابایی مریضش بودم و قبلا اندوسکوپی کرد گفت زخم اثنی عشر دارم و میکروب هلیکوپتر باکتری داشتم و دریچه مری ام سوخته بود پنچاه تا اون موقع قرصم داده بود حالا بعد جراحی ام مریضیم دوباره عود کرده 😢😢😢😢😢
مرسی عزیزم انشاله توهم بهتر شی برات دعا میکنم انشاله زایمان خوبی داشته باشی والا من هر چی میخورم درد و نفخ معده ام اذیتم میکنه برای این جراحی های باز که هر چی هواست میره داخل شکم ادم اذیت میکنه پدرمونو دراورده والا
اره عزیز اولیه ، درد معده که میگیرم میگم چجوری درد زایمانو تحمل کنم فقط خدا خودش کمکمون کنه
اون که زایمان عملش با بیهوشیه کامله چیزیم نمیفهمی من که از شما انقدر ترسوتر بودم تو اتاق عمل زدم زیر گریه تنم از داخل میلرزید فشارم رفته بود رو هشت از ترس زودی فشارمو کنترلم کردن و تقویتی زدن بعد یک ربع دکتر بیهوشی اومد بعد از بس که گریه کرده بودم دکتر بیهوشی صورت رنگ پریده منو دید پیش خودش گفت یکجوری بیهوشش کنم که نزنه زیر گریه هیچی دیگه این دکتر بیهوشی یه چند تا سوال اینکه کجا زندگی میکنم و چند سالمه و اینا با سه شماره دیدم چشام دودو میزنه بیهوش شدم وااای وقتیم له هوش اومدم دبدم ماسک رو صورتمه نفسمو تازه تر کرده درد فجیع وحشتناکه سوزن تو شکممو حس کردم اون موقع دادو فریادم تو ریکاوری رفت رو هوا زودی بهم مرفین زدن البته این پمپ درد هم که مسخره بود هیچ فایده ای نداشت اونم برتم زدن بعد بیهوشی مگه حالا تاثیر میکرد دردو اصلا نمیخوابوند ولی بدبختی اینکه به قدری روده هام بعد عمل باز کیست تخمدان مثل بادکنک روده هام باد شده که خودم نگاه میکنم خجالت میکشم 😢😢😢😢درد ورم معده هم که یکطرف خدا هممونو شفا بده 😭😭😭😭😭
چطورین دوستای گلم؛ اوضاع خوبه؛ من سوالمو ازکارشناسای کلینیک پرسیدم وجواب گرفتم لینکشو برای شماام میذ ...
ممنون عزیز ، من دردام موقع بارداری بود ، خرداد زایمان کردم ولی هنوز درد داشتم و فکر میکردم واسه معدمه ، رفتم سونو معلوم شد سنگ صفرا بود که نوشتن واسه عمل
کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم . پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made