2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز هیشکی نگفته: وای خداروشکر ک شوهر من اینجوری نیس 😁 

یعنی اونای که میان این وقتا میگن خداروشکرماخوشبختیم خداروشکرشوهرمن  خداروشکرفلان من...‌روبایدبگیری له کنی😅😅😅

میشه برای مادرشدن همه ی منتظرا ومن یه صلوات بفرستید.😍

ما تو آپارتمان میشینیم که فقط جای پارک یه ماشین هست منم ماشینمو گذاشته بودم خونه برادرم اونم هرشب بیرون میرفتن الان ماشین آب روغن قاطی کرده!!

چن روز پیش به مدیر ساختمان رو انداختم که ماشینمو بیارم همین جا پارک کنم چون اون دوتا جای پارک داره اونم قبول کرد.

امروز من با بچه ها رفتم بیرون دوری بزنیم از شوهرم پرسیده ماشینتون نیس شوهرمم گفته ماشین مال برادرخانوممه!!!!!😳

حالا من به مدیر ساختمان گفتم مال خودمه!!

اعصابم بهم ریخته خدایا

زرنگی؟؟؟؟؟؟ از کجا معلوم اول شدی خانوووووووم؟؟؟؟؟😁

خب این یه قانون

دختری هستم که فقط رنگ لبم کافیست تا مردانگی ات را به تباهی بکشاند ، با این اوصاف ضعیفه منم یا تو؟؟!

به جمله ی نریزین سرم تو این سایت آلرژی پیدا کردم😑

مگه ملت قوم مغولن که بریزن سر هم

هرکی نظرشو میده خو

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه