2777
2789
نظامی ؟آره میفهممت ما ارتباطمون کلا قطع شده درکت میکنم خودمم بعد اون انگار همه چی وایساد۵

اول نظامی بود الان کارآموزقضاوت

به نظرتو جایی که عشق باشه غرور معنی داره؟ اگه بهش پیام بدم زشته؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول نظامی بود الان کارآموزقضاوتبه نظرتو جایی که عشق باشه غرور معنی داره؟ اگه بهش پیام بدم زشته؟

خانواده ت نظرشون چیه اگه میدونی مخالفت نمیکنن پیام بده 

من برش میگردوندم ولی خانوادم مرغشون یه پا داره 

یماه و ۱۰ روز نیست و من تحت فشارم

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

خانواده ت نظرشون چیه اگه میدونی مخالفت نمیکنن پیام بده من برش میگردوندم ولی خانوادم مرغشون یه پا دار ...

من فقط مامانم درجریانه، نمیدونم چیکارکنم 

اوخییی قربونت برم ایشالا که بهش برسی❤🥲

من فقط مامانم درجریانه، نمیدونم چیکارکنم اوخییی قربونت برم ایشالا که بهش برسی❤🥲

ان شاءالله به امید خدا دعام کن 

اون همه خواستگار با موقعیت بهتر و کسایی هم بودن که پیشنهاد ازدواج و ارتباط دادن ولی پیش خودم بودم آروم 

من یه بار امیدوار میشم یه بار ناامید نمیدونم این چه بلایی بوده که به سر زندگیم اومده

خودمم همینم اینقدر تو امامزاده گریه کردم نذر و نیاز کردم برگرده و خانوادم مخالفت نکنن این هفته دو جا جشن رفتم دلم روشن کردن 

خودمم همینم اینقدر تو امامزاده گریه کردم نذر و نیاز کردم برگرده و خانوادم مخالفت نکنن این هفته دو جا ...

این یکماه و چند روز برام سیاه ترین روزا بود 

اینکه هیچکاریم ازم بر نمیاد کلافه ترم میکنه

این یکماه و چند روز برام سیاه ترین روزا بود اینکه هیچکاریم ازم بر نمیاد کلافه ترم میکنه

تو منی یا من توام🙃

به مامانم گفتم کسی رو راه نده تو خونه من کسی غیر اون رو نمیخوام اومد خواستگاری مثل بچه آدم پسرات و شوهرت هر چی گفتن و گفت باشه باز بازی در اوردن

تو منی یا من توام🙃به مامانم گفتم کسی رو راه نده تو خونه من کسی غیر اون رو نمیخوام اومد خواستگاری مث ...

نمیدونم چه غلطی کنم 

دیگه یه کلمه هم باهام حرف نزده 

نمیدونم اونهمه عشق چرا به اینجا رسید

نابود شدم 

نمیدونم چه غلطی کنم دیگه یه کلمه هم باهام حرف نزده نمیدونم اونهمه عشق چرا به اینجا رسیدنابود شدم

هعیی 

چرا اینجوری شد هما اونایی که خواستگاریشون با من یکی بود بعد عید عقد کردن الان با عشقشون می‌گردن من چی هیچی