2777
2789
عنوان

کیک تولد خونگی کیلویی چنده الان

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 66 پست
یعنی خودتون گفتین کیک پز هستین؟استوری میزارین ؟

اره ،مثلا یلدا و روز معلم پیشنهاد دادم براشون درست کنم دیگه چند تایی شون برای تولدا هم سفارش میدم

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی خودتون گفتین کیک پز هستین؟استوری میزارین ؟

کانال هم دارم ولی اونا فقط نگاه میکنن😂

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
چه خبری کیلو گرم 500🤕🤕من برای خواهرم20 روز قبل درست کردمبا تزئینات فوندانت و فیلینگ.... موز گ گردو ...

والا من برا خواهرم اصن‌هزینه ی دستم رو نمیگیرم

فقط هزینه مواد مصرفی رو میگیرم

گناه داره 

اووو‌ چ خبره نمیان ک از کیک خودشونو سیر کنن بازم دوکیلو کافیه مگه شما هرکیلو رو اگه چهارقسمت کنین بازم چندقسمت اضافه میاد

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡
برای ۱۲نفر ادم گفت ۳کیلو و نیم کمه ۴کیلو درس میکنم

خواهرت چطوری 4 کیلو حساب کرده 😅😂

هر نفر بین 100_150 گرم کیک لازمه 

که از نظر من 100 گرم کمه

اما 130 گرم عالیه، اگه در کنارش تنقلات و خوراکی دیگه هم دارین

پس برای 12 نفر، 1/5 کیلو کیک عااالیه

شهر کوچیکم اخهاینجا کیک پز هم خیلی زیادهواقعاً دیوار جذب داره؟

اره اگه نمونه کارات قشنگ و کارت باکیفیت باشه چراکه نه

اولش قیمتاتو بیار پایین سود کم بگیر،مشتری ک جذب کردی و کار و کیفیت کارت رو دیدن، میتونی کم کم ببری بالا

دیگه اون مشتری کیفیت رو دیده و میدونه ارزش داره قیمت بالا هم هزینه کنه.

اطراف منم فقط نگاه میکننمن دانشجوامبه نظرت یه بار برا همکلاسیام درست کنم؟

برا مناسبت ها درست کن ببر بخورن

تا میتونی خوشگل و تمیز با مغزیجات فراوون استفاده کن یکبار

بزار مشتری بشن

بعدا خودشون سفارش میدن وقتی ببینن خوشمزه س

اطراف منم فقط نگاه میکننمن دانشجوامبه نظرت یه بار برا همکلاسیام درست کنم؟

آره درست کن 

میتونی اسلایسی درست کنی ببری 

یا جار کیک 

بعضیا هم هستن میخوان مجانی باشه میخورن به به و چه چه میکنن ولی حاضر نیستن پول بدن بخرن فقط مفت باشه