سلام الان 4ماهه عروسی کردیم توی دوران عقد رابطه جنسی کامل داشتیم ولی خوب خیلی خوب بود همه چیز ولی از زمانی که عروسی گرفتیم یک دفعه رابطه مون کم شد الان شده 10-15روز یک بار اونم به مدت کم خیلی دارم نگران میشم میترسم که شوهرم داره بهم خیانت میکنه. اگر خودمم بخوام پیش قدم بشم به محضی که میخاد بخوابه یا میگه گرمه پشتش رو میکنه بهم یا میگه خستم میخام بخوابم. نگران خیانت ام
اول خودتون حضوری برین پیش سه تا مشاور خانواده هرکدومشون یک جلسه بعد بهتون راه کارا میگن و سه جلسه هم هزینه ای نمیشه ولی کامل متوجه راهکار انجام هاشون قرار میگیرن
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
اگه خجالت بکشی کار به جاهای بدتر میرسه،اصلا شاید چیزی که تو فکر میکنی نیست،شاید بنده خدا مشکلات دیگه ای داره ،بیرون از خونه شاید چیزی پیش اومده،نباید فوری فکرت بره پیش خیانت
درگیری های شدید ذهنی، خستگی زیاد جسمی، با خودتون به مشکل خورده باشه،کلا سرد مزاج باشه و خیلی دلایل دیگه که اینا میتونه ساده ترینش باشه...تا اول راهید و این مشکل زندگیتونو بیشتر تحت تاثیر قرار نداده برین دکتر حتما