2777
2789
عنوان

خواستگار خوب کجا پیدا میشهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 90 پست
همون ارتباطات خانوادگی خیلی موقعیت ازدواج ایجاد میکنه. ولی اگه هیچ جوره نمیتونی دوباره ارتباط بگیری ...

کانالش چجوریه جریانش چیه

پسر مذهبی دوست دارم به شرطی که به من گیر نده حجاب زیاد بخواد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی بده انشاالله درست بشه عزیزم دوست منم سوهرش خیلی بچه ننس و از بالای خونه مامانش اینا نمیره خ ...

من خیلی سر درگمم  دیگه بریدم ازدستشون هفته دیگه عروسیمه نمیدونم چیکارکنم😭😭😭

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
فدا سرت بچه ننه هانه من زیاد حجابو رعایت نمیکنم در کلولی جلف نیستم

اصلا من یا پسره همو ندیدیم فقط مادره اومده بود جلسه اول که اونم رفت 😂

من که دیگه خواستگار اینجوری نمی‌خوام خدا خودش همسرمونو فقط بفرسته تا اینجور آدما نیان اصلا 

آره بگو دستت درد نکنه

استغفار  هفتاد بندی امیرالمومنین ۴۰ شب بخانید از گوگل دانلود کنید ؛؛؛؛ به تعداد ۴۰۰ هزار صلوات بفرستید به نیت خوبان عالم از آدم تا خاتم که دو سه ماه وقت میبره روزی که تموم شد هفته بعد ازدواج میکنید 

مگه چیهبده میخوام به راه راست هدایت بشم؟

عزیزم🙏

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

چجوری خودمو آگهی کنم؟😂

باید از تو آگهی خوبا یکیو سوا کنی😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عزیزم نمیشه برید مشاوره؟ یا با خانوادت صحبت کنی اگه اینقدر بده یکم فاصله بدی ازدواج رو که اگه درست ن ...

ببین اصلا فک نمیکنه مشکل داره که بخواد بره مشاوره فک میکنه خوشی زده زیر دلم خواستم تو نامزدی بهم بزنم پشت نداشتم پناه نداشتم😢

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
ببین اصلا فک نمیکنه مشکل داره که بخواد بره مشاوره فک میکنه خوشی زده زیر دلم خواستم تو نامزدی بهم بزن ...

تنها موندن خیلی بده درکت میکنم 

متاسفانه بس که پسرارو بد بزرگ میکنن ۹۰درصدشون متوهمن شوهر منم هرچی بهش بگی هم طلبکاره هم من خوشی زده زیر دلم چون از نظرخودش اون بهترین مرد دنیاست و دیگه بهتر از اون نیست 

خدا بهت صبر بده برات ارزو میکنم درست شه