2777
2789
عنوان

بیایید بهتون بگم فامیل حسودم بهم چی گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 23 پست
والا یعنی من بدردنخورم چون جوش‌دارم حالا شانس آوردم ازذواج کردم با جوشام

نه بابا به حرفاس اهمیت نده ولی من جات بودم یه جواب عالی بهش میدادم

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ جوابی مثلا عزیزم من بهش گفتم اصلا برام اهمیت ندارخ جوشای صورتم

بهش میگفتی دنبال فضولش بودم که عمه جان شما پیدا شدی دیگه تا اخر عمر هر وقت خواست چیزی بگه این یادش میاد

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

بهش میگفتی دنبال فضولش بودم که عمه جان شما پیدا شدی دیگه تا اخر عمر هر وقت خواست چیزی بگه این یادش م ...

این بچگانس بگم اما ذقعه بعد بهم بگه میگم‌ مهم اصل جنسه که خوبه ی ذره. روش خاک نشسته تمیز میشه

این بچگانس بگم اما ذقعه بعد بهم بگه میگم‌ مهم اصل جنسه که خوبه ی ذره. روش خاک نشسته تمیز میشه

مهم اینه که جوابشو بگی و اجازه ندی پاشو از حدش فراتر بزاره

مهم اینه که جوابشو بگی و اجازه ندی پاشو از حدش فراتر بزاره

از خوشحالی اینجوری میکنه،از خوشحالی ،دختر خودش لاغر مردنی هست ،من سرما خورده بودم اومدخونمون میخاست حرصمو در بیاره بهم گفت چقدر لاغر شدی

از خوشحالی اینجوری میکنه،از خوشحالی ،دختر خودش لاغر مردنی هست ،من سرما خورده بودم اومدخونمون میخاست ...

ولش کن بزار بسوزه