2777
2789

ولی خب اگر پسر یا دختر راضی نیس و بخای راضیش کنی بنظرم انجامش ندی بهتره چون اینا اثرشون دائمی نیس ی مدت اثر میزاره بعد پسره یا دختره اون حسی ک داشتو از دست میده و تهش خودت میمونی و خودت 

وقتی که داشتی می‌رفتی، احیاناً جانم به پیراهنت گیر نکرده بود؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد ینی چقدر در حد یکی دوتومن؟

همین قدرا واس هر دعا تقریبا.ی مقداریش می‌ره برای صدقه 

دیگه سیم کارت ندارم.بخاطر نی نی سایت سیم کارت جدید خریدم.خواهشا گزارش نزنید..اگه خواستید باهم در ارتباط باشیم هم آیدی تلگرامم @fal_hasti

ولی خب اگر پسر یا دختر راضی نیس و بخای راضیش کنی بنظرم انجامش ندی بهتره چون اینا اثرشون دائمی نیس ی ...

اینم باید توجه کنید.برای دو نفر ک راضی نیستند کاری انجام ندین

دیگه سیم کارت ندارم.بخاطر نی نی سایت سیم کارت جدید خریدم.خواهشا گزارش نزنید..اگه خواستید باهم در ارتباط باشیم هم آیدی تلگرامم @fal_hasti

ینی چی ی جن رفت ی جن دیگه اومد ؟

طلسم داشتم خب موکل های طلسم اذیت میکردن دعانویس رفتم گف باطلش میکنم دعا داد بهم 

خب موکلی قبلا بود رو با موکل خودش از بین برد ولی موکل خودش موندگار شده توی زندگیم

موکل همون جنه

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

اینم باید توجه کنید.برای دو نفر ک راضی نیستند کاری انجام ندین

اره خب چون بی فایدس میگم که اثرش دائمی نیس و هم زندگی طرف خراب میشه هم گناهه هم هیچ و پوچه

من دیدم یکی ۷ تومن ب بالا میده برای اینکارا

پیش ما آنقدر نیست.مثلا یک ملیونه.ولی چون معمولا یه کار انجام نمیشه ک.سه چهار ملیون درمیاد.البته در مقابل اینکه کار طرف رسیده میشه پولی نیست

ولی خب اگر پسر یا دختر راضی نیس و بخای راضیش کنی بنظرم انجامش ندی بهتره چون اینا اثرشون دائمی نیس ی ...

آخه قضیش مفصله به یکی پیام دادم الان رفته به همه گفته میگم ابروم و ک برد حدقل دعا بنویسم بیاد بگیره 

آخه قضیش مفصله به یکی پیام دادم الان رفته به همه گفته میگم ابروم و ک برد حدقل دعا بنویسم بیاد بگیره

خودت. فکر می‌کنی میشه با همچین آدمی زندگی کرد؟توصیه نمیشه.

عزیزم الان آبروت رفته فقط بعدا بری باهاش زیر یک سقف غیر از آبروت زندگیتم هدر رفته بدبخت میشی حیفه