faty_khanom مدیر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 97 عنوان دعا نویس | مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 31 پست دوستان ب دعا اعتقاد دارین کسی بوده بگیره و واقعی در بیاد ؟برای ازدواج با ی شخص خاصی چی ؟؟ 1404/02/17 | 23:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sajede1900 عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 132 ولی خب اگر پسر یا دختر راضی نیس و بخای راضیش کنی بنظرم انجامش ندی بهتره چون اینا اثرشون دائمی نیس ی مدت اثر میزاره بعد پسره یا دختره اون حسی ک داشتو از دست میده و تهش خودت میمونی و خودت وقتی که داشتی میرفتی، احیاناً جانم به پیراهنت گیر نکرده بود؟
ananaaaasam عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 233 زیاد ینی چقدر در حد یکی دوتومن؟ همین قدرا واس هر دعا تقریبا.ی مقداریش میره برای صدقه دیگه سیم کارت ندارم.بخاطر نی نی سایت سیم کارت جدید خریدم.خواهشا گزارش نزنید..اگه خواستید باهم در ارتباط باشیم هم آیدی تلگرامم @fal_hasti
ananaaaasam عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 233 ولی خب اگر پسر یا دختر راضی نیس و بخای راضیش کنی بنظرم انجامش ندی بهتره چون اینا اثرشون دائمی نیس ی ... اینم باید توجه کنید.برای دو نفر ک راضی نیستند کاری انجام ندین دیگه سیم کارت ندارم.بخاطر نی نی سایت سیم کارت جدید خریدم.خواهشا گزارش نزنید..اگه خواستید باهم در ارتباط باشیم هم آیدی تلگرامم @fal_hasti
sajede1900 عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 132 زیاد ینی چقدر در حد یکی دوتومن؟ نه بابا یکی دوتومن الان زیاده مگه ؟ وقتی که داشتی میرفتی، احیاناً جانم به پیراهنت گیر نکرده بود؟
alma2aaa عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 10675 ینی چی ی جن رفت ی جن دیگه اومد ؟ طلسم داشتم خب موکل های طلسم اذیت میکردن دعانویس رفتم گف باطلش میکنم دعا داد بهم خب موکلی قبلا بود رو با موکل خودش از بین برد ولی موکل خودش موندگار شده توی زندگیمموکل همون جنه خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید
sajede1900 عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 132 من دیدم یکی ۷ تومن ب بالا میده برای اینکارا وقتی که داشتی میرفتی، احیاناً جانم به پیراهنت گیر نکرده بود؟
sajede1900 عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 132 اینم باید توجه کنید.برای دو نفر ک راضی نیستند کاری انجام ندین اره خب چون بی فایدس میگم که اثرش دائمی نیس و هم زندگی طرف خراب میشه هم گناهه هم هیچ و پوچه وقتی که داشتی میرفتی، احیاناً جانم به پیراهنت گیر نکرده بود؟
ananaaaasam عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 233 من دیدم یکی ۷ تومن ب بالا میده برای اینکارا پیش ما آنقدر نیست.مثلا یک ملیونه.ولی چون معمولا یه کار انجام نمیشه ک.سه چهار ملیون درمیاد.البته در مقابل اینکه کار طرف رسیده میشه پولی نیست دیگه سیم کارت ندارم.بخاطر نی نی سایت سیم کارت جدید خریدم.خواهشا گزارش نزنید..اگه خواستید باهم در ارتباط باشیم هم آیدی تلگرامم @fal_hasti
faty_khanom مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 97 ولی خب اگر پسر یا دختر راضی نیس و بخای راضیش کنی بنظرم انجامش ندی بهتره چون اینا اثرشون دائمی نیس ی ... آخه قضیش مفصله به یکی پیام دادم الان رفته به همه گفته میگم ابروم و ک برد حدقل دعا بنویسم بیاد بگیره
ananaaaasam عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 233 آخه قضیش مفصله به یکی پیام دادم الان رفته به همه گفته میگم ابروم و ک برد حدقل دعا بنویسم بیاد بگیره خودت. فکر میکنی میشه با همچین آدمی زندگی کرد؟توصیه نمیشه. دیگه سیم کارت ندارم.بخاطر نی نی سایت سیم کارت جدید خریدم.خواهشا گزارش نزنید..اگه خواستید باهم در ارتباط باشیم هم آیدی تلگرامم @fal_hasti
faty_khanom مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 97 طلسم داشتم خب موکل های طلسم اذیت میکردن دعانویس رفتم گف باطلش میکنم دعا داد بهم خب موکلی قبلا بود رو ... چقدر هزینش شد؟
faty_khanom مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 97 پیش ما آنقدر نیست.مثلا یک ملیونه.ولی چون معمولا یه کار انجام نمیشه ک.سه چهار ملیون درمیاد.البته در م ... شما کجا هستین تهران ؟
faty_khanom مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 97 خودت. فکر میکنی میشه با همچین آدمی زندگی کرد؟توصیه نمیشه. آخه الان همه فهمیدن طرف آشنا بود اشتباه از من بود ک پیام دادم ولی الان همه همسایه ها فهمیدن
sajede1900 عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 132 آخه قضیش مفصله به یکی پیام دادم الان رفته به همه گفته میگم ابروم و ک برد حدقل دعا بنویسم بیاد بگیره عزیزم الان آبروت رفته فقط بعدا بری باهاش زیر یک سقف غیر از آبروت زندگیتم هدر رفته بدبخت میشی حیفه وقتی که داشتی میرفتی، احیاناً جانم به پیراهنت گیر نکرده بود؟