2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کم پیشیه زن دیگه یه پسر دختر و تو خیابون از ازار نجات داده بود استارتر تاپیک زده بود که وایستا ...

واقعا جای سوزش هم داره فک کن مثل گاو وایسی ی گوشه هوام گرم .قشنگ سوز نما شده اونجا 

هیلاکم و کو شاریکی بی حاکم 

ببین عجیب خییلی دیدم ولی چیزی که الان به ذهنم رسید چندسال پیش ی خانم تاپیک زد میخوام عروسی جاریم لباس عروس بپوشم چون خیلی حرصم داده وهرچی بهش گفتن این کارو نکن قبول نکرد آخرم با لباس عروس رفت عروسی جاریش عکس هم فرستاد فکر کنم اون یکی جاریش رو هم ترغیب که که لباس عروس بپوشه . یعنی دوتا از جاریا تو عروسی اون یکی جاریشون لباس عروس پوشیدن

مروه با خودش روزنامه می‌برد حموم معلوم نشد چیکار می‌کرد باهاش

وای یادته ؟؟؟؟اون تایپک واقعا یه راز موند

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

تا جایی که یادمه گفت پولو برمیگردونم و دوستی ام بهم میزنم دیگه خبری نشد

عهه منم خبری ندارم دیگه خیلی جالب بود تاپیکش ازعجایب بود

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

اون تاپیکی ک خانوم ب همسرش شک کرده بود ک هم ج ن س گرای شوهرش با یه آقای جوون دوست بوده میرفته پیشش عطر میزد قبلش حمام میرفته

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
ببین عجیب خییلی دیدم ولی چیزی که الان به ذهنم رسید چندسال پیش ی خانم تاپیک زد میخوام عروسی جاریم لبا ...

یادمه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
2790
2778
2791
2779
2792