2777
2789
عنوان

بین این دوتا لپ تاپ کدوم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 21 پست

لپ تاپ اول از نظر پردازنده خیلی بهتره. تعداد هسته های واقعی و مجازیش 2 برابر دومی هست.

لپ تاپ دوم از نظر پردازنده یه کم ضعیفه.

از نظر مقدار رم هم اولی 16 گیگ هست که خیلی خوبه.

لپ تاپ 17 اینچ یه مقدار سایزش بزرگ هست و شاید از نظر وزنی و همچنین ابعاد، برای حمل و نقل سخت بشه براتون.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از روی چه مشخصاتی گفتید نسل پائین هست؟و اینکه نسل پائین باشه چه مشکلی داره؟

پردازنده اینها هشت هسته ای هست و سرعت محاسبات شون پایینه  ولی نسل های جدید تا ۱۸ هسته ای هم اومده

کاربر آقا 
لپ تاپ اول از نظر پردازنده خیلی بهتره. تعداد هسته های واقعی و مجازیش 2 برابر دومی هست.لپ تاپ دوم از ...

اینم هس ولی دل 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بله اولی کمی بهتره چون پردازنده اش هم icor7 هست

Npv tunnel

گف خودش ساخته

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

پردازنده اینها هشت هسته ای هست و سرعت محاسبات شون پایینه ولی نسل های جدید تا ۱۸ هسته ای هم اومده

18 هسته چه خبره، مگه ابرکامپیوتر میخواد!

من لپ تاپ خودم 4 هسته واقعی و 4 هسته مجازی داره با فرکانس پردازش حدود 2.4 گیگاهرتز. که خیلی راضیم.

سرعت محاسبه رو هم از روی فرکانس پردازش میشه فهمید. که اولی در کل با 8 هسته و فرکانس پردازش پایه 2.4 گیگاهرتز مورد خیلی خوبیه.

دومی در کل 4 هسته داره که یه مقدار کمه.