2777
2789
عنوان

با تشکر از اونایی که گزارش زدن😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@دلیرررر تاپیک قبلی ریپلی کرده بودین تاپیک مریضای جنسی ندیدم چی گفتین؟

گفتم توی سایت عمومی که هرچی توی گوگل سرچ کنی این سایت بالا میاد درمورد روابط خصوصی اشتباهه حرف زدن چون همه میبینن بعد همونحور که کفتی لایکت میکنن و درخاست میدن .البته ببخشید نظر من اینه شاید اشتباهه

حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت

گفتم توی سایت عمومی که هرچی توی گوگل سرچ کنی این سایت بالا میاد درمورد روابط خصوصی اشتباهه حرف زدن چ ...

خب الان سایتم بالا بیاد گفته های منم ببینن من ی زن متاهلم که راجب چیزیکه تجربه دارن نظر دادم

مرد هول گه خورده فکر کرده میتونه بمن درخواست بده منم جوابشو میدم😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خب الان سایتم بالا بیاد گفته های منم ببینن من ی زن متاهلم که راجب چیزیکه تجربه دارن نظر دادممرد هول ...

درسته🥴پس باید اعصابت رو‌فولادی کنی به هرحال ادم هول هست تو حامعه درخواست میدن 😬

حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت

ای کاش فقط بیمار جنسی باشه تو سایت، بیمار روانیم کم نداریم که ادعاشون سقف آسمونو سوراخ میکنه. پس ول ...

کاربری منه بدبخت چی میشه این وسط💔

کاربری چهارسالم از دستم رفت

مردشور شونو ببرن 

همین کار هارو میکنن که این عوضی ها دست از کاراشون بر نمیدارن 

کاربری دوم