2777
2789
عنوان

با دختر خالش بهم خیانت میکرده🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4976 بازدید | 172 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخودت برین . چه طرز حرف زدنه . قرار نیس همه مث اطرافیان شما خراب باشن که😑

مگه من به تو گفتم خراب منظورم ایناس الان فک کن بعد دهنتو باز کن چیزی نگی نمیگن کور و لال و کری

با افتخار شیرازیم:)
ن عزیزم هیچ حمایتی ندارم، همین ظهر پدرم زنگ زد گفت فکر طلاقم نکن

واقعا چرا  تو چ گناهی داری ک باید از دست این کثافت درد بکشی ریدم تو دهنش ببخشیدا

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

هعی بمیرم برات

ناراحت نشو تو زندگی هر کس اینجور چیزا هست

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

از کی فهمیدی ریدم تو هرچی دخترخالس

دختر خاله شوه رمم به سوهرم چشم داره تو هر مهمونی یا جشنی یا جایی  میلینمون هی نزدیک شوهرم میشه براش عشوه میاد هی گرم میگیره خودشو به سوهرم میچ.....سبونه حالا جالب اینجاس مادر شوهرم قبل از اینکه  شوهرم بیاد خواستگاریم با شوهرم دعوا کرده بود که باید دختر خالتو بگیری و اون نجیبه و  فلانه و بهمان خداروشکر که شوهرم کوتاه نیومد  و اومد خواستگاریم پای حرفش و قولی که بهم تو مجردی داده بود موند

ناسلامتی الان یه بچه از شوهرم دارم ولی دختر خالش بیشتر مواقع میاد خونمون هی خودشو به شوهرم می‌چسباند و عشوه نیاد براش بماند چندباری هم باهام سر شوهرمودعوا کرده🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ خدا برداشتش این دختر خالرو از روی زمین شوهر من ۲۳ سالشه دختر خالش ۳۰ سالشه  و به شوهرم چش........م داره 

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

چی بگم،، میگن بمون زندگی کن، طلاق بگیری حرف پشتت درمیاد

بهشون نگفتی من تو این زندگی دارم عذاب میکشم؟ ریدم تو حرف مردم تو پیغمبر هم باشی چن تا گوه خور پیدا میشن چرا خانوادت اینجورینننننن من چرا دارم حرص میخورم وای

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم