2777
2789
عنوان

با دختر خالش بهم خیانت میکرده🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4976 بازدید | 172 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد سخته درده خیانتآدم جوری میشکنه که دیگه مثل سابق نمیشه🙂💔

حرفمو یادت نره خدارو هزار بار شکر کن که باهاش ادامه ندادی به ازدواج نرسید الان برات درد داره اون موقع هزار برارش برات درد داشت

دقیقا درکت میکنم من ۱۴ ساله ازدواج کردم ولی همون اوایل فهمیدم شوهرم با دختر خالش یا دوست بوده یا همدیگرو میخواستن دختر خالش تهرانه ولی خیلی کرم میریزه اون دفعه از تهران اومده بودن شوهرمم شبکاره بعدا فهمیدم تا صبح زنگ زده با شوهرم حرف زده بعدش یبارم شب زنگ زده بود که من فهمیدم خلاصه جونم برات بگه یه دعوایی افتاد بیا و ببین شوهرم به دختر خالش زنگ زد گفت دبگه به من زنگ نزن زنم فهمیده ناراحت شده بعد دختر خالش با پرورویی تمام زنگ زد هی میگفت نه تو اشتباه متوجه میشی من همین جوری زنگ زدم خودشم شوهر داره ها هی میگفت تو بیخودی ناراحتی آخر سر بهش گفتم شوهرت میدونه تو نصف شبا به شوهر من زنگ میزنی گفتم اونم تگه بدونه اونم ناراحت میشه

حالا چند ماهیه ازش خبر نیست