2777
2789
عنوان

22سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 31 پست
منم بعد کنکور وقتی رفتم دانشگاه با دوستام رفتم کافه مسافرت و ... در کل خوب بود فقط حیف پارسال بابام ...

خدابیامرزش این بده🥺

حالاامیدوارم باقی زندگیت بیشتربهت خوش بگذره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همسنتم قبل ۱۸ سالگیم اوضاع بد بود بعدشم داغون تر شد هیچوقت رنگ خوشی ندیدم از همه جا همه کس ضربه خ ...

ممنونم عزیزم

انشالله باقی زندگیت خوشی باشه

یه سری چیزابرای آذم درس عبرت میشه مثل تجربه میشه 

روحتون جوانه. این عالیه☻من خیلیارو میبینم ۱۸سالشونه ولی رفتارشون مثل ۳۸ ساله هاست.

به این باور رسیدم که دنیا دو روزه بیخیال همه چی 

البته ضربشم خوردم ها 

چند وقت پیش با پسرم کشتی گرفتم پام پیچ خورد یه هفته نتونستم از خونه برم بیرون 😁😂😂

درخواست بدین بهت لینک بدم عضو کانال فالم بشید 🫠

به این باور رسیدم که دنیا دو روزه بیخیال همه چی البته ضربشم خوردم ها چند وقت پیش با پسرم کشتی گرفتم ...

خیلی خوشم اومد از رفتارت😂. باریکلا 

ادم باید همیشه فابریک و جوون باشه😌

سن شناسنامه ات رو بذار کنار.  تو واقعا ۱۸ سالته👐

جداازچ لحاظ شمام مثل منین پس حس میکنم بعضی وقتا دغدغه هام وفازم بادوستام متفاوته فکرجهازوشوهر وآشپزی ...

کلا نمیشه زیاد با مجردا ارتباط گرفت چون توی ذهنشون این تصور شکل گرفته که متاهلا خودشونو میگیرن و هرچی میگی و هرکاری میکنی رو به حساب همون تصورات میذارن، یا مثلا توقع دارن همون قدر در دسترس باشی که اونا هستن، و خب نسخه هایی هم برات میپیچن که خونه خراب کنه  

یکیشون نسخه طلاق برام پیچید و وقتی من اهمیت ندادم ناراحت شد و برام تاسف میخورد! بهش گفتم فلانی هفت ساله با یه پسری که همه فهمیدن بدرد نمیخوره، به حرف هیچکسم گوش نمیدی، بعد توقع داری من به حرف تو گوش بدم و از شوهرم جدا بشم؟؟

توی همین نی نی سایت هم اکثر اونایی که نسخه طلاق میپیچن مجردن

😂جدی؟

باور کن😢

توجهتوجهدرخواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍من بیشتر از "عاشق شدن در یک نگاه"به" از چشم افتادن در یک حرکت"اعتقاد دارم! ......من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.......گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹نمیشه ۰میشه ....... یه دورانیم از زندگیت هست که واسه یه مدت حالت خوب نیست؛ ولی وقتی ازت می پرسن خوبی؟ دیگه روت نمیشه بگی نه. خجالت می کشی می شینی می شماری می گی خب، اون بار گفتم نه، دیشبم گفتم نه، امروز باید بگم خوبم ......یکی از بدترین دردا اینه که، سرت به سنگی بخوره، که قبلا به سینه ات میزدی .......دلم یه خبر میخواد که هی بخونمش و هی باورم نشه ......بدترین کاری که با یه ادم میتونید بکنید اینه که ارزو کنه هیچ وقت شمارو نمیشناخت حاضره کل خاطرات خوبشم باهات بده بره اما تو براش فقط یه غریبه باشی....... دیر میفهمی که با هر نخی نمیشه رویا بافت........ ای دل که بی گدار به آب ها نمیزدی بی قایقت ،میانه ی دریا چه میکنی .......از یه سری از ادمها رفتارهای میبینی که نه ناراحت میشی نه متنفرفقط ساعت ها میشینی با خودت میگی چرا فکر میکردم با بقیه فرق میکنه .....بعضی از آدمها بوی بهشت میدن چون با مهربونیشون دل یه آدم رو نجات میدن بزرگترین معجزه ی زندگی من ستیا جون شاید هنوز قسمت نشده از نزدیک ببینمت اما بزرگی قلبت رو با تمام وجودم حس کردم بعضیا بدون اینکه کنار آدم باشن رد مهربونیشون تا همیشه روی دل میمونه تو برای من یکی از همون آدمهایی ممنونم بابت همه چیز 🙏❤️🌹

کلا نمیشه زیاد با مجردا ارتباط گرفت چون توی ذهنشون این تصور شکل گرفته که متاهلا خودشونو میگیرن و هرچ ...

خب عزیزم براهمون میگم هیچوقت درموردزندگیم باشوهرم بادوستاب مجردم صحبت نمیکنم خیلی حرف میزنیم ازاین واون وخودمون و..اماهیووقت درموردشوهرمدبهشون نمیگم خبلی کم درموردشوهرم میدونن نمیام ازشوهرم تعریف کنم که حسرت بخورن یابیام ازشوهرم بدبگم که بگن طلاق بگیر

ولی اگه متاهل بودن راحت صحبت میکردم