2777
2789
عنوان

گیسوام.کیا تو غربالگری ریسک تریزومی۲۱ داشتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5244 بازدید | 61 پست
همش فيلمه برا منم همين خدود بوده اصلا دكترم ان تي هم نفرستاد من سرخود رفتم حالا برو ازمايش رو بده ...

فيلم چيه عزيز

پس چرا خيليا هم بي مشكلن!!!!!

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين(ع)❤️❤️نيلسا❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته ؟ Nt ات چند بوده ؟ ريسكت چند در اومده ؟  تو سونو Nb ات ديده شده و اگه اندازه اشو داده ...

۲۶ سالم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
سلام گیسو شما ک فک کنم یک هفته بیشتر بود سونو دادی جواب آزمایش الان اومده یا الان بری دکتر و متوجه ...

متاسفانه همه دوستانمم فرستادن سل فری بیهوده😭ان تیم ۱.۶

ولی گور بابای پول..میدم خیالم راحت بشه..نگرانیش مهمه😔

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
متاسفانه همه دوستانمم فرستادن سل فری بیهوده😭ان تیم ۱.۶ ولی گور بابای پول..میدم خیالم راحت بشه..نگر ...

ان تیت خیلی خوبه نگران باش چیزی نیست 

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.

گیسو نگران نباش مگه نگفتی واسه آبحی ت هم الکی اینطور جواب دادن مشکل نداشت

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
سونوات خوب بوده گلم   سنت هم كه گفتي كمه . شايد سطح هورمون HCG ات بالا بوده . نگران نباش ...

حتما میدم گلم😍

گیسو نگران نباش مگه نگفتی واسه آبحی ت هم الکی اینطور جواب دادن مشکل نداشت

دوستام گلم

11 ماه منتظر بودم

الان ک باردار شدم میبینم بارداری چقدر پایین و بالا داره

خدا همه نی نی ها رو سالم تو دل مامان هاشون بذاره

سالم ب دنیا بیان

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
دوستام گلم

چند وقت پیش پس شما نبودی نمیدونم کدوم یک از کاربرها بود

11 ماه منتظر بودم الان ک باردار شدم میبینم بارداری چقدر پایین و بالا داره خدا همه نی نی ها رو سالم ...

فدات بشم من ک نابود شدم از اولش