2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤣همش دروغن بابا

بآور کنید اصلا حس ششمی نیس کسی، چند نفر گفتن از کاربری ما چ حسی میگیرید من گفتم حالا میگن کی ازدواج میکنیم کی فلان میشه! تروخدا این چیزا رو باور نکنید ی مشت حدسیاته بخدا

لایک نکن خواهر من

بآور کنید اصلا حس ششمی نیس کسی، چند نفر گفتن از کاربری ما چ حسی میگیرید من گفتم حالا میگن کی ازدواج ...

میدونم خودم اعتقاد ندارم بخدا ب این چیزا،همش خرافه هست و جهل🤐

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

مشاور علوم غریبه که تو تاپیک های قبلیت اشاره کردی؟

بنده تو پست های قبلی هم عرض کردم 

هرکی سوال ماورایی داشته باشه

بنده جواب های اسلامی و متناسب با دین میگم.

برادرم هم روحانی هستن.

جهل نیست ناامیدیه وقتی از همه جا ناامید میشی دیگ ممکنه ب هر چی چنگ بزنه ادم

چی بگم والا،درسته مشکل همه جا هست ولی نه که با این چیزا بخوای کسی برات حدس بزنه یا حسش بگه

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

بآور کنید اصلا حس ششمی نیس کسی، چند نفر گفتن از کاربری ما چ حسی میگیرید من گفتم حالا میگن کی ازدواج ...

ای بمیرن همشون،منم همشون گفتن خیاطی قبول میشی آخر نشدم،یکیش گفت شوهرت چن وقت پیش خیانت میکرد درحالی ک اعتمادم ب شوهرم از چشام بیشتره

ای بمیرن همشون،منم همشون گفتن خیاطی قبول میشی آخر نشدم،یکیش گفت شوهرت چن وقت پیش خیانت میکرد درحالی ...

آره ده ها مراجعه کننده داشتم که اینجوری شدن.

بنده مشاور هستم. تو این تایپیک گفتم تا درخواست دوستی بدن اونجا حرف بزنم دیگه دنبال اینجور چیزا نرن

بنده مشاور هستم.کمک میکنم تا افراد دنبال این چیزا نرن.کلی نصیحت میکنم

جالبه ! 

چند دقیقه پیش تاپیک زدین برای فال‌ درخواست دوستی بدین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.