2777
2789

امروز سه روزه شما عزیزای دلمو انتقال دادن به رحمم 

پادرد و کمر درد از دیروز آمده سراغم زیر شکمم که درد میکنه 

کوچولوهای مامان من تمام این دردا رو باجون میخرم فقط شما بمونید برامون 😍

امروز سه روزه شما عزیزای دلمو انتقال دادن به رحمم پادرد و کمر درد از دیروز آمده سراغم زیر شکمم که در ...

امیدوارم ک حتما مثبت میشه

من هم قبل بارداریم درد پریودی شدید رو داشتم نگران نباش

البته من طبیعی بردار شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز ۴ روزه که جنین انتقال دادم صبح رفتم سرویس لک زرد مانند نمیدونم قهوه ای بود زرد بود دقیق  نگاه نکردم ناراحت شدم 😔😔چرا انقدر زود لکه بینی بار اول انتقال از روز ۹ لکه بینی داشتم و منفی شد 😔ولی اینبار از روز ۴ 😔همسرم رفته خرید اشکم بند نمیاد نمیدونم به او چی بگم 

بخدا خیلی سخته 😭😔

احتمال زیاد انتقالم منفیه 😔ترشح سفید دارم همیشه قبل از پریود ترشح سفید دارم و بعد از چند روز پریود میشم خیلی ناراحتم 😔نمیدونم حکمت خدا چیه یکی نمیخواد بهش میده میره سقطش میکنه یکی مثل من به راهی میزنه نمیشه 

خدایا بگم خسته ام شاید قهرت بیاد ولی یکم هوامو داشته باش لطفا 🙏🙏🤲

چند روز قبل تو نی نی سایت یه خانمی باردار بود میگفت میخوام سقطش کنم گفتن از نظر مالی اوکی نیستی تو جوابشون گفت وضعیت مالیم اوکیه وقتش نیست 😔خدایا به جای اون نی نی های منو تو دلم محکم میکردی چی میشد 

به کجایه این زمین و زمانت بر میخورد 😭

شنیدین میگن خنده ی تلخ من از کریه غم انگیزنر است کارم از گریه گذشته است بدان میخندم 

دقیقا حکم امروز منو داره هر چی همسرم میگه خندم میگیره طفلک فقط نگاه میکنه میره نمیدونه تو دلم دارم گریه میکنم 😭خیلی سخته بغصت بگیره ولی بخندی 😔

دیگه رفتم برای همیشه کلا حذف کنم کرومو که دیگه نی نی سایت نیام 

اگه به کسی تو این مدت بی احترامی کردم منو ببخشه 

اگه حال داشتین و وقت داشتین و بیکار بودین لطفا برام دعا کنید به خداوندی خدا به هیچ جای زمین و زمان بر نمیخوره 

دعا کنید خدا به منم یکی نه حداقل دوسه تا بچه سالم و سلامت بده 

ممنونم 

🦶یان