2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 28 پست
چه تصادف جالبی دختر منم از مدرسه اومده گیر داده چسب بخر بزنم دماغمو حالت بگیره😂!!دختر دوستم سی و خر ...

وای از اون چسب ها نگیریدا بینی من قوز نداشت از اونا زدم بعد شد نوکش افتاده هم شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله پارسال به منم ۷۰ تومن گفته بود دکتر بهمن ماه ۴۰۳، خود دکتر گفت بمون برای فروردین عملت کنم فروردی ...

چه دکتر بی انصافی 

کاش همون موقع پولتو طلا میگرفتی که تایم عملت بفروشی و هزینت با قیمت جدید یکی باشه

دکتر بابک راجی عالیه

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

چه دکتر بی انصافی کاش همون موقع پولتو طلا میگرفتی که تایم عملت بفروشی و هزینت با قیمت جدید یکی باشه

آره بخدا پولمم تو کارتم بود اتفاقا میخواستم با بقیه اش لیفت شقیقه انجام بدم که دیگه پولم نرسید باید همشو بدم فقط دماغ

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بله

خیلی عجیبه من باهاش عمل کردم و اینقدر عوض شدم که ب جز فامیل منو کسی نمیشناسه 

به جرات میتونم بگم ناراضی هاش به تعداد انگشتای دستن و دلیل نارصایتیشونم بیخوده 

گوشتی بود بینیشون؟

خیلی عجیبه من باهاش عمل کردم و اینقدر عوض شدم که ب جز فامیل منو کسی نمیشناسه به جرات میتونم بگم نارا ...

نه غضروفی بود

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
خیلی عجیبه من باهاش عمل کردم و اینقدر عوض شدم که ب جز فامیل منو کسی نمیشناسه به جرات میتونم بگم نارا ...

بینی کلا شانسیه

مثلا من خودم عمل کردم قشنگ شد توی سایت اسم دکترمو گفتم برای خیلیا خراب کرده بود

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
نه غضروفی بود

خیلی عجیبه من دوساله مطبش میرم و میام هر کس اونجا اومده راضی بوده و یکی دو نفر دیگه رو باخودش اورده ک دکتر عمل کنه

اصلا وقت نداره اینقدر سرش شلوغه با این که تبلیعاتم انجام نمیده