2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اعتقاد ندارم 

یه مدت خیلی برام سوال بود 

ریشه تناسخ و حتی کارما برمیگرده به هندوستان  اینکه انسانها پاداش یا تاوان تمام کارهای خودشونو در همین جهان میبینن اگه فردی در این زندگی سختی کشیده باشه و بهش ظلم بشه در زندگی بعدی زندگی بشدت لذت بخش و مرفه و خوبی داره و برعکس 

طبق چیزایی که من متوجه شدم انگار افراد ثروتمند و بالا مقام هند در اون زمان این تفکرات رو در بین مردم فقیر و رده پایین جامعه جا انداختند که اگر ما مقام و ثروت داریم به این دلیله که در زندگی قبلی خیلی سختی کشیدیم و الان حقمونه که در خوشی باشیم و لذت ببریم . ما توی این زندگی خوشبخت هستیم تا بمیریم و در زندگی بعدی مثل شما بدبختی بکشیم . حق داشتن به بقیه ظلم کنند چون حقشون بود اونا خودشون در زندگی قبل ظلم دیده بودند و تحمل کردند و الان نوبت جبران بود و مردم بدبخت و فقیر باید تحمل میکردند 

از طرفی اگر شما مردم فقیر و بدبخت هستید ؛ این سرنوشت شماست باید سختی بکشید ، فقر رو تحمل کنید تا زندگی بعدیتون خوب باشه

این تفکر باعث ظلم پذیری مردم رده پایین و فقیر میشد که فکر میکردن هر بلایی سرشون بیاد ، حتما حقشونه و اونا باید این سختی رو به جون بخرن و از طرفی دیگه امید به زندگی نداشتن تلاش نمی‌کردند تا زندگی بهتری برای خودشون بسازن چون معتقد بودن این سختی و بدبختی سرنوشت اوناست و توانایی تغییر وضع زندگیشونو ندارند 

عقیده ی کارما و تناسخ یعنی معاد و بهشت و جهنم وجود نداره . انسانها در طول زندگی تماما پاداش یا تاوان کار خودشون رو میبینن

تفکرات اسلامی هم تناسخ هم کارما رو رد می‌کنه 

اعتقاد به بهشت و جهنم ، حسابرسی کامل و ریز بینانه به اعمال انسانها بعد از زندگی دنیوی ، قیامت و اینکه در قرآن گفته شده انسان گناهکار زمان مرگ ، پشیمون میشه از گناهانی که انجام داده و از خدا درخواست می‌کنه تا بهش فرصت بده بتونه جبران کنه ؛ ولی امکان بازگشت روح به جسم و جبران اشتباهات ، وجود نداره ؛ یا اینکه گفته شده طبق وعده خدا( وعده قیامت) در نفخ صور دمیده میشه و همگی برانگیخته میشن

این موارد تناسخ رو رد می‌کنه

چیزایی که من راجبش میدونستم گفتم

باز هم بنظر من این مباحث پیچیده تر از حد تصور ماست و خیلی جای تحقیق ، تفکر و بحث داره

2790
2778
2791
2779
2792