2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🤣🤣🤣🤣

بخدا اخرش کف میکنی اون واسه خودش شق و رق داره میچرخه🤕😂😂😂

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

مرده‌شور این اشغالا، من تو این ساعت مرتیکه رفت بیرون منم دنبالش رفتم خیابون دارم میگم از راه دیگه میرم که بترسه برگرده ولی اصلا محل نداد رفت 

میدونی از چی میسوزم؟ از اینکه باورم نمیشه اینقدر راحت بتونه این وقت شب منو تو کوچه ول کنه، میدونه من حتی روز هم خونه تنها میترسم چه برسه کوچه این موقع 

اینقدر گریه کردم چشام دراومده، خدا ازشون نگذره

دروغ گفتن همیشه در و تخته باهم جورههیشکی باهم جور نیسنمیدونم چرا دنیا اینجوری شدهتا حالا کسی ندیدم ا ...

من ی دختر آروم و مظلوم بودم. 

با این شوهرم روانی شدم

بی شخصیته، بی حانوادست، کل خانوادشون باهم قهرن

دوره شما طی کردم.سرزده میان.غروب افت فشار در حدی که دستگاه نشون نداد.سرم وصل کردن.شوهرم همراهشونه.میدان جنگ.مگه چند بار زندهامو.چهار ماهه مامانم آسمانی شده.دو ساله بابام از دست دادم.دیگه بهشون تخفیف نمیدم.خیلی در حقم ظلم کردن

مرده‌شور این اشغالا، من تو این ساعت مرتیکه رفت بیرون منم دنبالش رفتم خیابون دارم میگم از راه دیگه می ...

چون دلشون جای دگ هست و مارو دوست ندارن..

شوهر من ی دختر خاله داره که س بار ازدواج کرده، از بچگی عاشق اون بوده و هست