2777
2789
عنوان

افغانستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 60 پست
ما توهین نکردیم از حقمون دفاع میکنیممیگیم ایران مهاجر پذیر نیست باید تشریف مبارکشونو ببرن کشور خودشو ...

شما شاید توهین نکنید ولی خیلی ها رو میبینم که فوش میدن

برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨

چند تا کره ای ایران هست؟؟ 

چند تا افغانی ایران هست؟؟ 

این دو تا رو بدونی خودت جواب خودتو میگیری 

نشسته اند در کاخ هایشان، آن سوی مرز ها و در امنیت ، تا برای چگونه مردن ما تصمیم بگیرند ، که در جنگ بمیریم یا از فقر🤐از حادثه لرزند به خود قصر نشینان🌹ما خانـه به دوشـان غـم سیـلاب نداریـم ....ـصائب تبریزیـ❤️🤍🌱️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا باخاک یکسانشون کنه بحق امام رضا.

کم توهین و تجاوزکردن؟به خانمهای این سرزمین

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

اخ کاش میرفتن

دارن میرن مدارس دیگه ثبت نام اتباع انجام نمیدن

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

خب برن از کشورشون دفاع کنن تا جنگ تموم بشه

اینجا دیدم ازشون که آرزو داشتن بمب بخوره تو کشورشون و کلا سرزمین مادری شون نابود بشه

نمی‌دونم شمابهش چی میگید اما ما بهش میگیم بی غیرتی!

درضمن کشور ما مهاجر پذیر نیست و همین الآنم کلی مشکل کمبود آب و برق وکار و...داریم.

معمولا اونایی که میان ایران غیرقانونی میان و اکثرشون هم فقیر یا قاچاقچی و خلاف کارن...بااین تفاسیر خودشون دارن زمینه توهین به خودشون رو فراهم میکنن نه ما!

اینم نژاد پرستی نیست بهش میگن اعتراض

بله ما به بودن شون در سرزمین مون اعتراض داریم

دلیل داره 

چون شروع کننده ی همه چیزن

از دزدی و قتل و انواع کار خلاف تاا توهین و بی احترامی و حق خوری ایرانیا

ما ۴۷ ساله میزبانشون بودیم چطور قبلا کسی اعتراض نمیکرد؟

جواب اینو پیدا کنی به ملت خودت حق میدی

چون حقشونه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

خب برن از کشورشون دفاع کنن تا جنگ تموم بشهاینجا دیدم ازشون که آرزو داشتن بمب بخوره تو کشورشون و کلا ...

بی غیرت نیستن بی ناموس هستن.که تجاوزکردن همینجا به خانمهای این سرزمین

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.