2777
2789

عزیزم بنظرم چیزی نیست زیاد حساس نباش 

ولی بیشتر باهاش وقت بگذرون نره سمت گوشی خب

هر چقدم حساس باشی و گیر بدی بدتره

همسرمن هیچوقت بازی نمی‌کرد ولی تو فضای مجازی خیلی فعال بود و چشمش می‌چرخید...همیشه منو با در و دافا مقایسه میکرد 

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨ ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/۱۲/۲۰❤️🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوست دارمتریلر این و دیدی؟یعنی عیب نداره؟ مثلا فیلمای بدون سانسورم خوشم نمیاد

خودم اهل فیلم نیستم و اون ولی بازی ببین اروپا بیشتر از ما رو ایتحور چیزا حساسه( بازی) هیچ وقت صحنه های آنچنانی نمیاره دیگع بترکونه صحنه دار ترین بلزی ی خورده همین جی تی ای هست ک اونقدر بازی باحالی هست ک اونا توشون دیده نمیشع

بدون اونکه ب ی جایی رسیده ب خیلی چیزا ن گفته...

عزیزم بنظرم چیزی نیست زیاد حساس نباش ولی بیشتر باهاش وقت بگذرون نره سمت گوشی خبهر چقدم حساس باشی و گ ...

آها یعنی خیلی بد نبود ؟

چشم،گوشی نیست روی کنسول ایکس باکسه 

خب چکار کردید شما 

بهتر شده الان؟

مشکلی پیش نمیاد؟آخه مذهبیم🥲

چه مشکلی ، بستگی به دیدگاه خودت داره عزیزم

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من خودم پسرم و دلیلی که زن نگرفتم این بوده شبا که برای استراحت از کار و خستگی بشینم با دختری که قراره ازدواج کنم چت کنم و بریم رو اعصاب هم میشینم بازی میکنم و لذت میبرم...

این کار راک استار که مسائل جن..سی رو اورده تو گیم اشتباهه محضه چون اگه میخواستم این مسائلو ببینم میرفتم واقعیشو انجتم میدادم و نمیرفتم تو بازی

مشکلی پیش نمیاد؟آخه مذهبیم🥲

چه مشکلی؟ 

ببین البته تو فیلم های عاشقانه یا گیم و اینجور بازی ها بیشتر تفریح و وقت گذرونی دو طرفه موردنظر. 

ولی هیچوقت توصیه نمیشه که باهمسر بشینی پ و رن ببینی. چون این بمراتب اثرش بدتر و مخرب تره

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب