2777
2789
مرد حسابی ام اتفاقا فقط کیوتم

از اونا که آرایش میکنن لابد

نه آنقدر نزدیک است که قلب آرام گیرد و نه آنقدر دور که رشته‌های امید پاره شود.                                     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در جسم یک زن زندگی کردن جهنمه !

یه چی خوردی داش...

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

در جسم یک زن زندگی کردن جهنمه !

تو که گفتی من زن و بچه دارم، الانم که داری پرت و پلا میگی

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

تو که گفتی من زن و بچه دارم، الانم که داری پرت و پلا میگی

کولا هر کی هست دوس داره اذیت کنه

بهش میگن بازیه روانی ...

یه عده خوششون میاد

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

نه پریود میشم یه چرتایی میگم فاکتور بگیر حالا تو

باور کن حالت خوش نیست همین تاپیکت پر از تناقضه، یه جا میگی، یه مرد حسابی ام، یه جا میگی تو جسم زن سخته، الان میگی پریود میشم اخه تکلیفت رو مشخص کن، کاربرا رو مسخره نکن

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

کولا هر کی هست دوس داره اذیت کنهبهش میگن بازیه روانی ...یه عده خوششون میاد

اره بخدا راست میگید، دقیقا هدفش همینه، بهتر اینه جوابش رو ندیم

هادی اسمتو رو مو نهادی 🙄

نکن اینکارو حاجییییییی 

باور کن حالت خوش نیست همین تاپیکت پر از تناقضه، یه جا میگی، یه مرد حسابی ام، یه جا میگی تو جسم زن سخ ...

گفتم روحم یک مرده ! جسمم فعلا تغییر شکل داده به عنوان یک زن رو زمین زندگی کنم تا روز موعود

2790
2778
2791
2779
2792