2777
2789
عنوان

براتون سوره نصر میخونم🌸🧡

69 بازدید | 15 پست

پست بذارید و از ته دلتون دعام کنید🌸

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾

چون يارى خدا و پيروزى فرا رسد (۱)

وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿۲﴾

و ببينى كه مردم دسته‏ دسته در دين خدا درآيند (۲)

فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًا ﴿۳﴾

پس به ستايش پروردگارت نيايشگر باش و از او آمرزش خواه كه وى همواره توبه‏ پذير است (۳)

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم براتون سوره نصرخوندم و آرزوی موفقیت و خوشبختی کردم و چندصلوات قبل و بعدش برا حاجتتون  التماس_دعـــا#  

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

💚

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

چشم

۸ بار ب نیت شاه قلبم

🌹اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز