2777
2789

خودش جدا شد میگه مثل دفعه های قبل قرار نیست برگردیم ولی یروز درمیون باهام حرف میزنه اگه دیگه نمیخواد باهام باشه چرا اینکارو میکنه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سوالم اینه که اگه نمیخواد بامن باشه چرا قبول کرد باهم در ارتباط باشیم تلفنی

میتونه عوامل زیادی داشته باشه این موضوع،که فقط خودتون دوتا در جریانین  نه  ماها.  اما احتمال زیاد میتونم بگم علت اینه که  خودشم عادت کرده بهت، بنابراین وقتشو باهات میگذرونه، ولی در این بین  متاسفانه اگه مورد بهتری ام (از نظر خودش)پیدا کرد بی چون و چرا  رهات میکنه. مراقب خودت باش، ارزشت خیلی بیشتر از ایناست که وقتتو با یه فرد نالایق که به دردت نمیخوره بگذرونی. رهاش کن لطفاً🙏🏻🙏🏻  

خدابخواد مال هم میشین و اگه نخواد یعنی نجاتت داده و بهترشو نصیبت میکنه عزیزم. تو تلاشهاتو کردی

پیشنهاد و داروی روحت:  «هر روز داشته هاتو بنویس و شکرگزاری# کن      خواسته هاتم بنویس و بطلب و پیشاپیش شکرکن.  معجزه میشه زندگیت»

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍