2777
2789
فیش حقوقی داره بعد خانوادش ۴ سال پیش از من ۷۰ گرم طلارفتن خونه خریدن ما توش نشستیم ولی ب نام اوناس ب ...

در هر صورت بنا به بچه داشتن یا نداشتن  یک چهارم  یا یک سوم کسر میشه از حقوقش

اون طلا  هم قضیه ش جدا هست و باید به استناد شهود و دلایل تون به هر کدام از اعضای خانواده که دادید  مطالبه کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم اما ازین جمله با عمق وجودم متنفرم

من خودم یکی از دلایل جدایی همینه ک زن رو حقیر و پست و برده میدونن خانوادش 

ولی خب متاسفانه تو شرایط مخالف از همجناسم بد خوردم چ بیمارستان چ مکان عمومی و...

ی خانمی هست پیج هم داره خانم آناهیتا سعیدی 

خودشو شوهرش وکالت کار میکنن گنبد کاووس هست گفت هر شهری باشه میان من استوریاشو میبینم همیشه خیلی خانم منصفی هستن ..تو اینستا سرچ کن پیجش میاد 

راهنمایت میکنه چیکار کنی

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

ن ماشین خونه ک داریم ولی هیچکدوم ب نام خودمون نیست ب نام ننشه

پس دستت ب هیچ جایی بند نیست . باید سر مبلغی توافق کنی

اینو ی وکیل ۸۰ ساله بهم گفت ۶۰صال وکیل بود

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یعنی یک چهارم از حقوقش برای مهریه ی شما برداشته میشه کاربر negar1001 همینجا وکیل هستن و تهران هم ...

یک چهارم حقوقش میشه ۵ تومن! مهریه من ۱۲۴ س کس من سکه میخوام ن پول

یعنی یک چهارم از حقوقش برای مهریه ی شما برداشته میشه کاربر negar1001 همینجا وکیل هستن و تهران هم ...

بیشتر قصدم تحت فشار گذاشتنشه چون خانوادش میگن بعد طلاق زن بازندس چون چس تومن بهش نمیرسه 

مردم ک میره ی،زن دیگ میگیره رااااحت 

ولی من میخوام ب خاک سیاه بشینن دیگ عروس بعدی رو اینقدر عذاب ندن

عزیزم من با یه مشاور در ارتباطم که هم حقوق خونده هم مشاوره خانواده تو کارش خیلی خبره هست هم مشاوره حقوقی میده تو زمینه طلاق و مهریه و نفقه و....هم مشاوره خانواده اینم شمارش:

09199541937 خانوم تدینی

فقط برای رزرو وقت بهش پیام بده معمولا سرش شلوغه نمیتونه خارج وقت تلفن جواب بده

هم تلفنی مشاوره میده هم آنلاین با ویس و چت

هزینشم خیلی کم میگیره ۱۹۰ برا یکساعت مشاوره تلفنی خانواده میگیره ۳۰۰هم برا نیم ساعت مشاوره حقوقی دادخواست و لایحه و اینام تنظیم میکنه خیییییییلی خوبههههه

پیجشم خواستی بگو بدم