من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
باید ما خانمها گاها از زَنیت مون برای شوهرهامون بگیم. مثلا من مریض بودم. بعد گفتم ببین یه هفته مریض بودم ولی هر روز خونه تمیز بود . غذا هم با لرز راه رفتم درست کردم . زنگ نزدم از بیرون بیارن . دور و بر و نگاه کرد خوشش اومد. اگه نمی گفتممتوجه نمیشد
ی کار بهتر میکنمتو رو بش نشون میدم قطعا خیلی بمن امیدوارمیشه😆😁
قطعا کسی به پای خودت نخواهد رسید .... دو تا از تاپیک هات رو ببینه با هنرهای زنش تمام قد آشنا میشه
دیگه براش سوال نمیشه هنرت چیه .... بالاخره دستت بند بود داشتی حلوا میذاشتی و دیه می گرفتی و .....
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊