heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1740 عنوان غم رسوایی ما 🤍🦋 158 بازدید | 8 پست 🦋🤍اونجا که سعدی میگه:دیده را فایده آن است که دلبر بیندور نبیند چه بود فایده بینایی را😑عاشقان را چه غم از سرزنش دشمن و دوستیا غم دوست خورد یا غم رسوایی را🥺تقدیم به کاربران خاص پسند 🙂🌱🦋🍃# ســخــݩــےازڋیــآږڋݪــ# حیرانخاتون# شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰 1404/02/16 | 17:35 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1740 درسته 🦋🌱 شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰
سکوتتلخی عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 749 غم مخور جانا در این عالم که عالم هیچ نیستنیست هستی جزء دمی ناچیز و آن دم هیچ نیستگر به واقع بنگری بینی که ملک لایزالابتدا و انتهای هر دو عالم هیچ نیستلحظه هاتون شاد😍😊 من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1740 غم مخور جانا در این عالم که عالم هیچ نیستنیست هستی جزء دمی ناچیز و آن دم هیچ نیستگر به واقع بنگری بی ... تو به ناز خفته هرشب ..ز مَنَت خبر نباشد ...که زخونِ دیده گریَم ..ز غمت به رهگذرها ...متشکرم از شما 🦋یه مشاعره نداشته باشیم؟ 🤍🌱 شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰
سکوتتلخی عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 749 تو به ناز خفته هرشب ..ز مَنَت خبر نباشد ...که زخونِ دیده گریَم ..ز غمت به رهگذرها ...متشکرم از شما � ... خیلی عالی👌خواهش میکنم🌹اما مرا توان مشاعره با شما نیست،ای استاد😊🤦♂️ من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1740 خیلی عالی👌خواهش میکنم🌹اما مرا توان مشاعره با شما نیست،ای استاد😊🤦♂️ سلامت باشید شما لطف دارین. ما شاگرد هم نیستیم چه برسه به استاد. 🌱🦋 شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰
سکوتتلخی عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 749 سلامت باشید شما لطف دارین. ما شاگرد هم نیستیم چه برسه به استاد. 🌱🦋 ممنون زنده باشید⚘ بر هر کاری گر همت بسته شودگر خار بود گل دسته گرددشما خود استادین شک نکن😊👌 من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1740 ممنون زنده باشید⚘ بر هر کاری گر همت بسته شودگر خار بود گل دسته گرددشما خود استادین شک نکن😊👌 لطف شما مزید 🦋🌱 شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰