2777
2789
عنوان

تهمت صیغه زدم کمککککک😭😭😭😭خیلی میترسم ازکارما

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دحتر عمه ت ۵۳سالشه؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

فقط از کارما می‌ترسی که نکنه بلایی سر خودت بیاد...

متاسفم

یعنی اگر داستان این کارما و اینا نبود هیچ احساس پشیمونی از رفتارت نداشتی!!!

خوبه که گاهی وجدانمون رو بیدار کنیم 

عذاب وجدان گاهی خوبه

کمی به حرفم فکر کن.

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱❣💚🧘گاهی صدای خرد شدن استخوان هایم را میشنوم و باز صبح که میشود برمیخیزم و خودم آتل میبندم و میگویم باید ادامه دهم... میدونم که باید به اهدافم برسم هرچند که یکم دیر شده باشه هرچند که چند سالی سر در گم شده باشم... ولی هیچوقت تسلیم نمیشم.  من ازدواج کردم و بچه دار شدم  و گاهی پرچم سفید نشون دادم که اهای روزگار من تسلیمم... ولی روزگار خوب میدونه  خودمم خوب میدونم که من آدم تسلیم نیستم... اصلا روزی که هدف نداشته باشم روز مرگ منه.... امروز اینو مینویسم به یادگار که وقتی ۶ ماه بعد زمانی که اولین استارت موفقیتم رقم خورد بیام و بگم دختر دمت گرم.... از امروز ۵ ماه وقت دارم نظام مهندسی نظارت و اجرا قبول بشم    که میشم .... راهم سخته خوب میدونم با بچه ۱۸ ماهه و خونه داری و همسرمم نمیتونه زیاد خونهو ..... ولی من میتونم چون خودمو میشناسم.... با تولد دو سالگی پسرم اولین قبولی نظام مهندسیمو جشن میگیریم و بعد میرم سراغ محاسبات... اونم میگیرم ... من به خودم بدهکارم خیلیییییییی.... باید نتیجه تمام زحماتمو ببینم و به خودم افتخار کنم. چون من کارهایی کردم که کمتر کسی انجام داده .... یادت باشه دختر تو دختر روزهای سختی... ولی چه شیرینی بعد روزهای سخت در انتظارته... خدایا مثل همیشه تو کمکم کن تو یاورم باش تو حمایتم کن تو بهم اراده بده ... خدایااااااا دوست دارم .

اگه صیغه و رابطه رو عخ میدونی پس چرا خودت انجام دادی؟؟زوری و اجباری هم کشکه. ادم تا خودش نخواد اتفاق ...

میگم مارو خانواده ها محرم کردن چونک نامزد بودیم اما این خودش رفته

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

تعبیرخوابت به معنی این هست که ذهنت آشفته ست وترسی تووجودته و شخصی به کمک ومهرومحبت شما احتیاج داره ، ودرموردکارما اگه انقدمیترسی حلالیت طلب کن غرورت زیرپابزار شایدم معنی خوابت همونه که ازت دلخوره ورنجیده و به مهرومحبتت احتیاج داره ،خدامیدونه بخاطراینحرفت شاید گریه کرده وخدا صداشو شنیده  دل نشکن خدا ازحق خودش میگذره ازحق الناس نمیگذره بحث آبروئه نزار سرت بیاد ونقل نبات دهن مردم بشی ورسوا بشی یه پیامک براش بفرست وحلالیت بخواه 

شایدشیطان عاشق حوابودبه آدم سجده نکرد

تعبیرخوابت به معنی این هست که ذهنت آشفته ست وترسی تووجودته و شخصی به کمک ومهرومحبت شما احتیاج داره ، ...

😭😭😭 خیلی سخته

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

میگم مارو خانواده ها محرم کردن چونک نامزد بودیم اما این خودش رفته

هیچ فرقی نداره. صیغه همون صیغه ست

اگه کارتو اشتباه نمیدونی پس از خانوادت مخفی نمیکردی

صیغتون واسه آشنایی بود نه چیز دیگه

😭😭😭 خیلی سخته

سخت ترازین نیست که گند کارخودتم دربیاد وتوخونه سرزنش وتنبیهت کنن گلم جدا ازینا فکرکنم سنش ازتو خیلی بیشتره وبه بزرگتربی احترامی کردی  ،زشته تو مجالس فردا همیدیگرومیبینید ،این مسئله هرچقد طول بکشه معذرت خواهی سخت ترمیشه تا دیرنشده یه پیام بفرست تو حلالیت بخواه هرطوریم برخوردکرد مهم نیست حتی اگه گفت حلال نمیکنم چون تو وظیفتو انجام دادی 

سخت ترازین نیست که گند کارخودتم دربیاد وتوخونه سرزنش وتنبیهت کنن گلم جدا ازینا فکرکنم سنش ازتو خیلی ...

سلام عزیزم بهش پیام دادم هنوز نخونده

زنگ هم جواب نمیده

بحث سیاسییی کردیم من عصبی شدم مجبورشدم اینجوری بگم😭😭خیلی میترسم خواب امروز هم ببشتر می‌ترسونه منو

میترسم آبروم بره😭😭😭😭

سلام عزیزم بهش پیام دادم هنوز نخوندهزنگ هم جواب نمیدهبحث سیاسییی کردیم من عصبی شدم مجبورشدم اینجوری ...

سلام جانم کارخوبی کردی پیام دادی  دمت گرم جواب هم نده تو وظیفتو انجام دادی همین کافیه خوابتم برا آشفتگی افکارودرونت هست وترسیکه تووجودته صدقه بده ،ودیگم انرژی منفی افکارت وترس ازابرورفتن رو ساطع نکن تا رخ نده آروم باش ❤️