2777
2789
شما انجام دادین؟راسته میگن سنگینی داره؟میخوام سریع ب حاجتم برسم

سنکینی ندارع 

میخای به حاجت برسی ده تا هر چند تا زیارت عاشورا نذر شهید ابراهیم هادی کن 

یا برای امام جواد نذر کن 

من از این دو بزرگوار  حاجت میگیرم

آرزومه که بغلم کنی خودت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذکر یونسیه خوبه روزی ۷۰بار  

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین  

یا چل سو بردار روزی صدبار بخون 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

وَذَا النُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقْدِرَ عَلَيْهِ فَنَادَىٰ فِي الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ

ذکر یونسیه را به مدت چها روز به تعداد400، 700، 1001، 3000، 4000، 7000 بین نمازهای مغرب و عشاء یا پیش از اذان صبح و یا بین الطلوعین بخوانید. برای اینکه ختم میسر باشد و شخص حاجت روا شود باید خلوص نیت داشته و از گناه دوری کند.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد🛤⌛️🛤 متولد ساعت 0-                  

چجوری نذر کنم؟

مثلا برای ابراهیم هادی نر کن بگو حاجتم رو بدی ده تا زیارت عاشورا برای شما میخونم 

یا امام جواد نذر کن بگو روز تولدت شیرینی پخش میکنم

آرزومه که بغلم کنی خودت....

من گرفتم 

تا چهل روز یا شب فرقی نداره ولی باید هر روز بگی ی روز نباید جا بندازی وضو بگیر سر نماز یا ی گوشه ایی بشین با دل شکسته روزی ۴۰۰ بار ذکر رو بگو لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین  و قبا شروع چله باید مقداری صدقه بذاری کنار تا اتمام چله ک تموم شد و حاجت روا شدی هزینه چله رو میدی ب یع بچه صغیر و هنگام گفتن ذکر اصلان نباید صبحت کنی انشالله ک حاجت روا بشی

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

من گرفتم تا چهل روز یا شب فرقی نداره ولی باید هر روز بگی ی روز نباید جا بندازی وضو بگیر سر نماز یا ی ...

مرسی

من نماز نمیخونم یعنی نمیتونم بگیرم؟

بعد چجوری صدقه بزارم؟

قبلش نیت کنم؟یا اخر؟

مرسیمن نماز نمیخونم یعنی نمیتونم بگیرم؟بعد چجوری صدقه بزارم؟قبلش نیت کنم؟یا اخر؟

خاهش عزیزم خب گلم ی گوشه بشین بگو وقبل شروع چله صدقه میذاری و نیت میکنی خدایا تا فلان تاریخ حاجت منو بده منم این ذکر رو میگم وهزینه اش رو میدم ب ی بچه صغیر انشالله حاجت روا بشی گلم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️