2777
2789
عنوان

عشق✨️دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 82 پست
هرچی دوست داری و دلت میخواد بگو🥲

منم بگم؟

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

عشق واقعی خیلی قشنگیه ولی کمه ۹۰ درصد عاشقا ادعای عشقشون دروغینه و این دروغ ها بد جور به روح و روان ...

اهوم ب نظر خودم تجربه کردم خیییییلیم سخت بود هم عذاااب کشیدم هم خوب بود ولی الانن میشه گف تقریبا ارامشی دارم حتی الان کنارم خوابیده 

ولی اون عشق واقعی خیلی عذاب کشیدن داره البته طرف مقابل گاهی باعثشه وگرنه عشق دو طرفه ک مشکلی توش نباشع عاااالیه اما ما خیلی سختی کشیدیم تا اینجایم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عشق قابل وصف نیست و علف هرز نیست همه جا رشد کنه 

خیلی کم یابه 

و بیشتر افراد اون رو با دوست داشتن و وابستگی اشتباه میگیرند چون تا بحال تجربه نکردن

و عشق مثل یه دونه ی نهال کوچیک تو دل آدماس 

که ریشه میزنه و همه جای جای  اون فرد رو در بر میگیره 

رشد میکنه سبز میشه دور بدنت دور روحت رور زخمات 

بلندت میکنه و تو به خاطرش هرکاری میکنی با اون نهال که درحال رشده تو هم رشد میکنی 

اما یهو دیدی نشد کل اون نهال رو آفت میزنه 

مریضت میکنه جای جای بدنتو و روحتو تسخیر میکنه بیمارت میکنه  

اما با این حال بازم رشد کرده و دورتو فرا گرفته خودش میخواد بره ها اما دیگه تو ولش نمیکنی و اونوقت عشق درده 

چه مورد اول باشه چه دوم همه جوره باز هم واست مقدسه واست عزیزه 

دیگه تو بیمار شدی و دچارش هیچ جوره اثرش نمیره ولی باز هم چه خوب چه بد بهترین حس تو میشه 🌱

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

کاش هیچ وقت عاشق نمی شدم

وای من همیشه میگم کاش هیچ وقت اسمتو نپرسیده بودم چون به خاطر اسمش بود که اجازه دادم قضیه جلو تر بره 

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

داره من یه مادرم و با تک تک سلولام میدونم که وجود داره اما عشق بین زن و مرد کمه نایابه نادره نیست نگ ...

اوم چرا اینجوری میگی؟؟

یعنی مثلا چرا میگی بین الانی‌ها ی جورایی عشق نیس؟

عشق قابل وصف نیست و علف هرز نیست همه جا رشد کنه خیلی کم یابه و بیشتر افراد اون رو با دوست داشتن و وا ...

واااای عالی بووووود واقعا درسته لذت بردم مرسی ازت👏🏻🥺❤️‍🩹

وای من همیشه میگم کاش هیچ وقت اسمتو نپرسیده بودم چون به خاطر اسمش بود که اجازه دادم قضیه جلو تر بره

چراا؟

مگ اسمش چی بود

البته منم اسم و فامیلیش و دوس داشتم قد بلندش ک تو شهرستان مادری ب چشم میومد و دوس داشتم یعنی خیلی اینا تاثیر داشت 

واااای عالی بووووود واقعا درسته لذت بردم مرسی ازت👏🏻🥺❤️‍🩹

عزیزید❤

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!