2777
2789

اولیش چهره و جایگاهی که داره  نمیدونم چطوری کسب کرده خودمم میخوام فرم برای چهره  خیلی وقته به خودم نرسیدم مثل احسان نمیشم😂 دومیش ارتباط کلامی بالای که داره برام سوال بوده چطوری کجا آموزش دیده و آخریش میزان مغرور بودنش تا اون حدی که خودش داره همیشه سعی کردم مردمی باشم تا جایی که حرمت هام حفظ بشه موندم این سه مورد چطوری بدست بیارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همچین ادمهایی غرورشون قبلا خیلی شکسته شده و الان کمالگرا و مغرور شدن 

با تمرین نمیشه فقط باید اتفاقی باعث شده باشه که تغییر کنی

انشالله به زودی تیکر بارداریمو بزنم👶🏻🤰 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند

همچین ادمهایی غرورشون قبلا خیلی شکسته شده و الان کمالگرا و مغرور شدن با تمرین نمیشه فقط باید اتفاقی ...

دقیقا تو یکی از مصاحبه  هاش دیدم گفت یه نفر اوایل دوست داشتم خیلی دوستش داشم منو تحقیر کرد دلش جای دیگه بود   الان دوتا بچه داره بعد از اینکه من مشهور شدم و اون طلاق گرفته  پشیمون هست    و میخواد برگرد ولی من قبولش نمی‌کنم چون اون آدم سابق نیستم

در مورد مغرور بودنش اتفاقا اخیرا یه مصاحبه از بازیگر وحید سریال جان سخت دیدم میگف معروفترین فرد ایران علیخانیه مارفتیم روستای کپر نشین ولی پیرزن ۷۰ساله شناختش اونجا همه میشناختنش میدونی چون اونجاها زیاد میره وکمک میکنه خیلی دست به خیره 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

دقیقا تو یکی از مصاحبه هاش دیدم گفت یه نفر اوایل دوست داشتم خیلی دوستش داشم منو تحقیر کرد دلش جای د ...

درکش میکنم 

انشالله به زودی تیکر بارداریمو بزنم👶🏻🤰 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز