2777
2789
عنوان

انا مصري

| مشاهده متن کامل بحث + 2708 بازدید | 154 پست
نه نگفتی ولی عشق کردم که اینجام بگم خلیج فارس😐

آقا همه عربا دیگه میدونن خلیج فارسه اونایی هم که میگن خلیج عربی بعضی هاشون افغانن یعنی بیشترشون افغانن بعد اونایی هم که میگن خلیج عرب همشون 8سالشونه 😭💔 نگو نمیدونستی بخدا عربا ماهن از بس خوبن فشار خوردم تاپیک زدم مصری هستم آرزومه عرب باشم بخدا

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

ولی عاشق عربام 😭❤️ بخدا خیلی مهربونن فشاری شدم ای کاش منم عرب بودم اشکککک

کدوم عربا

عربای کشور خودمون؟ 

من فقط از دور قشنگم نزدیکم شو تا پشیمونت کنم "پروف خودمم کپی ممنوع

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونم بابا باهات شوخی میکنمکلاس چندمی؟

دهم 17سالمه 🤣❤️

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

الان عربی بنویسم میفهمی گرچه خودمم نمیفهمبلدان عربیه جمیله لاکنها بلد ایران خیر بلد العام

🤣🤣💔نه چون عرب نیستم و نمیفهمم

کدوم عرباعربای کشور خودمون؟

عربای خارج عربایی ایران که ایرانین دیگه ولی ایرانی هامم ماهن خیلی بوچ❤️😭

عربای خارج عربایی ایران که ایرانین دیگه ولی ایرانی هامم ماهن خیلی بوچ❤️😭

چشم میگم کمار بزارن برات حالا گریه نکن

من فقط از دور قشنگم نزدیکم شو تا پشیمونت کنم "پروف خودمم کپی ممنوع

حالا چرا انتخابت مصری بوده؟

چون نمیدونم 🤣🤣 همه کشورا رو دوست دارم نژاد پرست نیستم دیگه به ذهنم مصر رسید چون تاریخش مخصوصا کلوپاترا 😭❤️

من دوازدهمم البته دیگه مدرسه نمیرم دارن برای کنکور میخونمرشتت چیه

انسانی

خب منم ترکم خودم کشتم تا بنویسم

منم جنوبم بندر عباس 

بایدبگی ایران احسن بلد فی العالم

نیکوترین

خیر درسته بر وزن افعل نیس اما خیر و شر بدون وزن افعل تفضیل معنی میشن

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست