2777
2789
عنوان

عروسیم نزدیکه اما خیلی زشتم🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 58 پست
سبوس برنج ؟ یا سویق گندم کدومش بهتره

فقط سبوس برنج تو ی لیوان آبجوش  خودت چاق نمیشی فقط صورتت ولی مرتب بخور 

ی تاپیکم زدم برای تپلی فوری صورتت اونم بخون برای روز قبل عروسیت جوابه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برگشتم اما صورتم نشد

برای پر شدن صورتت هر شب یدونه قرص ویتامین دی بزن به صورتت بخواب وقتی پاشدی برو صورتتو بشور قطعی جواب میده در هفته هم دوبار صورتتو با سفیداب بشور که تیره نشه

هر صب ناشتا سبوس برنج تو آب جوش بخور من دو هفته‌ای هس میخورم صورتم پر شده خودم لاغر شدم

سلام 

جوش نزدین؟ من صورتم همینطوری جوش داره سبوس رو برا چاقی صورت زیاد شنیدم ولی میترسم بخورم کل صورتم بریزه بیرون

عقل نداره اونیکه فکر میکنه باسن تپل زشته نمیفهمم خودش نی قلیونه حسادت میکنه یا هر چی ...نیبینم نی نی ...

باهات موافقم من یه لاغرم که دلم میخواد تپل شم 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
برای پر شدن صورتت هر شب یدونه قرص ویتامین دی بزن به صورتت بخواب وقتی پاشدی برو صورتتو بشور قطعی جواب ...

ویتامین دی از اون سفیدها که روش نوشته 1000یازرد ژله ای ها که روش نوشته 50000؟کدومش

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
سلام جوش نزدین؟ من صورتم همینطوری جوش داره سبوس رو برا چاقی صورت زیاد شنیدم ولی میترسم بخورم کل صورت ...

اصلا جوش چرا اتفاقا برای جوش خوبه

نگاه ی تاپیک زدم برای تپیلی فوری صورت

اینکه اگه امروز حداقل ۵ تا ۶ تا لیوان بزرگ آب بخوری فردا صورتت تپله!!

عجیبه ولی واقعی 

و اگه یه هفته روزی ۸ لیوان آب بخوری روز هفتم لپات میخواد بترکه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
2790
2778
2791
2779
2792