2777
2789
پدر مادرتون فامیلن؟اسم مریضی چیه. مشکلش در چه حده

يه چيزي مثل سي پي

اما اون ژنتيكيهو فرقش اينه تا٣سالگي خوبه بعد اون پيشرفت ميكنه تا جايي كه حتي گردنش شُل ميشه

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آگه یه بچه بیمار دیگه وارد زندگیم بشه چیکار کنم همین الانم دست و پاهام بسته هست هیچ جا نمیتونم برم

واسه خاطر بچتم شده بايد بياري

هم خواهر هم برادر

برو اي وي اف كن

هم جنسيت مطمين شي هم سلامتي

ما عين كوه پشت برادرميم

مادرم ميگه ميدونم روزي مريض شم شما نميذارين اين محتاج شه

١٦سالشه اما با عشق حتي مني كه خواهرم جاش عوض ميكنم ميشورم

وظيفته واسش خواهر برادر بياري

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

من شوهرمم كارهاي برادرم ميكنه

بركت زندگي هامونه

نفس هامونه

داداش دارم زن هم داره

اما زن داداش همم ميدونه برادرم بايد كمك كنه

همه دست به دست هم داديم و گل زندگيمون رو چشمامون ميذاريم

شماهم حتما برأي بچت اين كارو انجام بده

واسه خاطر بچتم شده بايد بياري هم خواهر هم برادر برو اي وي اف كن هم جنسيت مطمين شي هم سلامتي ما ع ...

تنها چیزی که هست نگران بعد از خودمم. منم فقط به این فکر میکنم. میترسم دختر بشه خیلی غصه بخوره روش اثر بزاره

تنها چیزی که هست نگران بعد از خودمم. منم فقط به این فکر میکنم. میترسم دختر بشه خیلی غصه بخوره روش اث ...

خواهر دلسوز برادره

من كه خواهر ندارم

اما سعي ميكنم واسه برادرم هيچي كم نذارم

بيار

اشتباه نكن

من بچه اول هستم خواهرم که بچه دوم بود سی پی داشت البته سمت راست بدنش ضعیف تر بود مخصوصا دستش از 8-9 ماهگی بردیم کاذدرمانی پاش خوب شده  دستش بهتر ولی هنوز نمیتونه خوب از دستش کار بکشه خودش بزرگ شده چند سال هم قرص میخورد خیلی عصبیش میکرد درسش ولی نسبتا خوبه مدرسه معمولی میره ولی خیلی لج میکنه اصلا تو خونه تمرین نمیده دستشو

من بچه اول هستم خواهرم که بچه دوم بود سی پی داشت البته سمت راست بدنش ضعیف تر بود مخصوصا دستش از 8-9 ...

خدا خودش کمکش میکنه این بچه ها وقتی خفیف باشه چون بیماریشونو میدونن خیلی لجباز و عصبی آن متاسفانه