2777
2789
عنوان

زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 21 پست
ممنون,برااین ازتون مشاوره خواستم چون هرچی اونارامیبینم حس میکنم داره از ایمانم کم میشه-ببخشید

ظاهر زندگی کسی رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن 

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

ربطی به این چیزا نداره اونا هدفشون تو زندگی درست انتخاب کردن احتمالا شما این کارو نکردید. چه ربطی به قید و بندی و ایمان بی ایمانی داره.  حالا چون طرف مذهبی نیست باید زندگیش بترکه و رو به راه نباشه؟؟؟ موفقیت به تلاش آدم ها بستگی داره نه دین و ایمانشون.  من از صبح قران دست بگیرم  بعد بگم بسم ال... زندگیم درست و رو به راه باشه... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این قضاوت مثل این میمونه که بگی چون حجاب داری نسبت به بی حجاب ها برتری داری.. .  من بی حجابم از اون دسته آدم های بی قید و بند به قول شما هستم چرا باید نسبت به حجابمون قضاوتمون کنید؟؟؟ برام جای سوال شد؟؟؟

ربطی نداره...
من در قید و بند هیچی نیستم.مذهبی هم نیستم اصلا... به هر حال مشکلات و سختی تو زندگی همه هست حالا تو ابعاد مختلف...
من فقط یاد گرفتم برای مردم و حرف مردم زندگی نکنم. و اون کاری که دلم دوست داره انجام بدم. خب ذهنم کمتر درگیر خیلی مسائل هست

برای اینکه مذهب با اون چیزی که تو ذهن شماست فرق داره  همینکه فکر میکنی هرکی بی حجابه خدا هم ...

دقیقا درست میگید نسبت به خودشون احساس برتری دارن بعد میگن چرا این شده زندگیم.  نمیگه شاید ایراد از کار خودش باشه حرفش مثل این میمونه که مثل قدیم زمان برده داری سیاه پوستا و سفید پوستا. موفقیت به تلاش آدمها بستگی داره نه به ضخامت جوراب و چادر

دقیقا درست میگید نسبت به خودشون احساس برتری دارن بعد میگن چرا این شده زندگیم.  نمیگه شاید ایراد ...

من اصلا به کسی بی حرمتی نکردم همیشه برام سوال بود-نظرخواهی کردم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد,خدایاشکرت  
من اصلا به کسی بی حرمتی نکردم همیشه برام سوال بود-نظرخواهی کردم

اخه شما یه جوری میپرسی انگار درستش اونه. هر کی مذهبی تر مشکلش کمتر
مقیاستون زیاد جالب نبود.  
آدما معمولا نون قلبشونو میخورن