82n____m مدیر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 131 عنوان خرید جهزیه | مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 74 پست سلام خانومای عزیز امیدوارم حالتون خوب باشهاونایی که تازه عروسن یا تجربه دارن یه سوالی داشتمواسه جهزیه چند دست قابلمه خریدن نیازه؟ من خدارو دارم بین تموم نداشتهام💗✨🧿 1404/02/15 | 22:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
afsanam عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 7005 آره راست میگی،فعلا باید واجبارو بخرمراستش خوبه که بهم میگید چون من خواهر ندارم و تک فرزندم کسیو زیاد ... من خودم سر جهیزیه اینقد بدبختی کشیدم با جهیزیه کم اومدم همینجوری خریدم کی به کیه تازه واسه خودمم خریدم پس کار بدی نکردم تو تیکه های بزرگ که ت چشمه خوب بحر چیزایی که میره تو کابینت لازم نیست مارک باشه مبل پرده میز تلوزیون یخچال مخصوصا عالی بخر
82n____m مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 131 من خودم سر جهیزیه اینقد بدبختی کشیدم با جهیزیه کم اومدم همینجوری خریدم کی به کیه تازه واسه خودمم خر ... ایشالا به امید خدا بهتریناشو میخریم خدا بزرگه🥲 من خدارو دارم بین تموم نداشتهام💗✨🧿
82n____m مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 131 تهرانی? نه گیلان من خدارو دارم بین تموم نداشتهام💗✨🧿
afsanam عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 7005 هوووووف دست راستت رو سر من گیلانیییییی هستی وووی غذاهاتونو چقد دوست دارم
82n____m مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 131 بیا از تهران بخر از بازار یا یه ماشین بگیرین برین بانه اینجا چون شهرستان جای کوچیکی هس و همه همو میشناسیم میتونیم اقساطی بخریم من خدارو دارم بین تموم نداشتهام💗✨🧿
82n____m مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 131 هوووووف دست راستت رو سر من گیلانیییییی هستی وووی غذاهاتونو چقد دوست دارم عه😂قدمتون روی چشم من خدارو دارم بین تموم نداشتهام💗✨🧿
afsanam عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 7005 اینجا چون شهرستان جای کوچیکی هس و همه همو میشناسیم میتونیم اقساطی بخریم مثل شهرستان ما ما کارت بارانمونو میدین کل وسایل برقی رو برمیداریم یکم سلیقه به خرج بدی با کمترین هزینه جهیزیه شیک میبینی اگه اهل اینستایی من یکی د تا پیج جهیزیه دارم خوبن ایده بگیر
82n____m مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 131 مثل شهرستان ما ما کارت بارانمونو میدین کل وسایل برقی رو برمیداریم یکم سلیقه به خرج بدی با کمترین هز ... آره اینستا زیاد نگا میکنم خودمم یکی پیج دارم ازش راضیم خوبه پشینهاد هاشآره دیگه باید با دقت انتخاب کنم من خدارو دارم بین تموم نداشتهام💗✨🧿
82n____m مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 131 حلالت نمیکنم اگه غذا گیلکی بخوری🤤🤤🤤🤤🤤 😂😂ما درسته گیلانیم اما تالش هستیم و گیلک نیستیم اما خب غذاها بحثش جداس واقعا خوشمزه میشن ما بیشتر لَوَنگی یعنی شکم پر درست میکنیم غذاهارو مثله مرغ و ماهی و بادمجون و...و همیشه کنار غذامون گردو داریم حتی اگه مرغو دَمی بپزیم من خدارو دارم بین تموم نداشتهام💗✨🧿
afsanam عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 7005 😂😂ما درسته گیلانیم اما تالش هستیم و گیلک نیستیم اما خب غذاها بحثش جداس واقعا خوشمزه میشن ما بیشتر ... لونگی همونه که سبزی دون انار پیاز ادویه رب الو جنگلی یا رب انار میریرن تو شکم مرغ
afsanam عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 7005 😂😂ما درسته گیلانیم اما تالش هستیم و گیلک نیستیم اما خب غذاها بحثش جداس واقعا خوشمزه میشن ما بیشتر ... تو نمیشه با من دوست بشی دستور غذاهاتنو بگی
82n____m مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 131 لونگی همونه که سبزی دون انار پیاز ادویه رب الو جنگلی یا رب انار میریرن تو شکم مرغ آره،گردو پیاز رنده شده،دونه های انار یکم تا زیاد ترش نشه،بعد ترشی آلوچه یکم من خدارو دارم بین تموم نداشتهام💗✨🧿