2777
2789
میشه بگید چکار میکتید و چه کتابی رو مطالعه کردید 

دیشب یه تاپیک زدم با عنوان دوش ثروت آقای افلاکی اونو بخون

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشيد اين اطلاعات غلط رو از كجا آوردين!؟

چه ربطی داره بستگی به ذهن و انرژی که آدم از خودش ساطع میکنه

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

یه سرچ بزن تو مطالب

خیلی راجع بهش صحبت شده عزیزم. شاید مفید باشه

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو

قانون جذب قانون طبیعته

برای بدست اوردنش کتاب "راز" رو باید چندین مرتبه بخونی و تمرین های زیادی داسته باشه

مهم ترین شرطش اینه که از ته ته قلبت باورش کنی و بهش ایمان داشته باشی،اونوقته که معجزه ها میبینی ازش.

بطور خلاصه قانون جذب از عقل و قدرت تفکر انسانها که وجه تمایزش با حیوانات و سایر مخلوقات هست،صحبت میکنه.این قانون کاملا الهی هستش و مربوطه به انرژی های مثبت و قدرت این انرژیها بر انسان و کل جهان هستی

من نزدیک 8 ساله که قدرت جذب رو میشناسم و کاملا حسش کردم،چه وقتی انرژی منفی داشتم و غم رو تجربه کردم و چه وقتی انرژی مثبت داشتم و به خواسته هام رسیدم.

من ازدواجی کردم که نتیجه تفکرات دوران نوجونی من و قبل آشناشدنم با این قانون رازه!یعنی قبل اینکه تمرین کنم و به چیزایی فکر کنم و از ته دل بخوام،من اون خواسته رو داشتم.

بطور کلی چیزی که الان هستیم،حاصل تفکرات دیروز ماست!به طور کامل قطعی

قانون جذب قانون طبیعته برای بدست اوردنش کتاب "راز" رو باید چندین مرتبه بخونی و تمرین های زیادی داست ...

راز برن؟

ی زمانی تو مجازی ب جنسیت ادما شک میکردیم الان باید ب ادم بودنش شک کنیم...وقتیکه حرف از صداقت میشه صدا قطع میشه:/
دیشب یه تاپیک زدم با عنوان دوش ثروت آقای افلاکی اونو بخون

خوندم اونو همون دیشب امروز یادم رفت تو حمام انجامش بدم فقد تو اون جمله هایی که به اب بگم نشکل دارمینی نفهمیدم چی بگم

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
خواستن کافی نیست باید درک درست و کاملی از قانون جذب داشته باشی. با مطالعه فراوون و دقت تو جهان هست ...

خیلی دوس دارم یادش بگیرم

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
خوندم اونو همون دیشب امروز یادم رفت تو حمام انجامش بدم فقد تو اون جمله هایی که به اب بگم نشکل دارمین ...

عزیزم خواسته هاتو بگو و تصورشون کن خیلی عامیانه همونطور که دعا میکنی