2777
2789

سیر برای خشک کردن چرک عالیه

من زمستون‌ها میوه پخته میزارم حالت بخارپز.

از آقای تاجبخش که یکی از متخصصین طب سنتی هستند و توی تهران عطاری دارند شنیدم که برای اینکه توی زمستون کمتر مریض بشید این میوه‌ها رو هر روز بخارپز بکنید و بخورید

سیب

به

هویج

کدو حلوایی

و شلغم 

امسال خودم سیر رو هم بهش اضافه کردم 

ما قبلاً در مواقع بیماری سیر رو خام به صورت نگینی خورد می‌کردیم و با آب قورت میدادیم  اما هم  خوردنش سخت‌تره و هم بوش خیلی زیاده اما الان که قاطی این میوه‌ها می‌ذارم خیلی خوب شده 

پوستش رو نمیکنیم سیر رو می‌ذارم قاطی همین میوه‌ها می‌پزه بعد پوستشو می‌کنم و مصرف میشه خیلی عالیه هم بو نمیده هم معده رو اذیت نمی‌کنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سیر برای خشک کردن چرک عالیهمن زمستون‌ها میوه پخته میزارم حالت بخارپز.از آقای تاجبخش که یکی از متخصصی ...

ممنون عزیزم تو مامان خوبی میشی انشالله همین امسال خدا جای گل بهشتیتا میده.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

ممنون عزیزم تو مامان خوبی میشی انشالله همین امسال خدا جای گل بهشتیتا میده.

🥲

ان شاءالله 

همچنین شما عزیزم

خدا بهتون نسل بابرکت عنایت کنه

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما

که درراه حسینت،لشکری ازخون من باشد🤲

🥲ان شاءالله همچنین شما عزیزمخدا بهتون نسل بابرکت عنایت کنهخداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرماکه درراه ...

عزیزم یه دعا تو کتابه هست اینو هر وقت یاد بچم می افتم میخونم

اللهم اجرنی فی مصیبتی وخلف لی خیرا منها.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.