2777
2789
اره بعد اگه سنت کمه تورو جوری که میخان تربیت میکنن سمت ما از این چیزا زیاده نود درصد عروس تهرانی درن ...

واقعا مرسی عزیزم منو فهموندی واقعا دستت دردنکنه 

از رفتار مادرش مشخصه میخواد همینکارو کنه وقتی کاری کردم تک پسرشو اوردم تهران  اتیش گرف میفهمن نیومدم که هیچی قیدشو میزنم 

اگه مادرت پدرت پولدارن میتونن زود به زود بیان بله بگو اگه مثل من هرچند سال یه بار میان که نه بگو

چرا اتفاقا وضع مام خوبه

ولی واقعا  خودمم از مشهد خوشم نمیاد توش افغانی زیاده

هرسری مسافرتم رفتم کوفتم شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=381164753]واقعا مرسی عزیزم منو فهموندی واقعا دستت دردنکنه  از رفتار مادرش مشخصه میخواد همینکارو کنه وقتی تو هیچ کار نکن از چشمشون میوفتی با احترام پدرت زنگ بزنه بگه راهش دوره ما شناختی از اونجا نداریم نمیتونم دخترمون فرستیم اگه شرایط زندکی تو تهران دارین که هیچ اگه نه شرمندم ب احترامی نکنین

[QUOTE=381164753]واقعا مرسی عزیزم منو فهموندی واقعا دستت دردنکنه از رفتار مادرش مشخصه میخواد همینکا ...

اره به بابام بگم اینارو بگه من حرفی نمیزنم یوقت نپره

[QUOTE=381164753]واقعا مرسی عزیزم منو فهموندی واقعا دستت دردنکنه از رفتار مادرش مشخصه میخواد همینکا ...

پسره بپرسه نظر خودت چیه من چی بگم؟؟

بگم حرفم حرف پدرمه؟  بد نیست؟

تو کلا خودتو بکش کنار بزار پدرومادر بگن کلا وصلتتونم انجام شد تو هیچ وقت جواب ده احترامشونو داشته باش بزار پدرومادر از حقت دفاع کنه ک از چشمشون نیوفتی پسره چیزی گفت بگو نظر م با پدرم یکیه با راهش با زندی تو شهر غریب کنار نمیام

قربونت برم مودب باش،من خودم مشهدیییم متوجه‌ی نظر شخصی یعنی چی نه نریدن واسم ولی میام ببینم تو کی برا ...

گو میخوری دور دهنت هم پاک کن کل مشهد هم ریدن واسه تو بیا بخور بلکه سیر شدی دست از مشهدی برداشتی سلیطه خانوم